Garagedeur in Eindhoven

Op zoek naar een garagedeur in Eindhoven? Different Doors realiseert mooie openslaande garagedeuren naar ieders wens, dus ook in Brabant. De garages in deze straat zijn voorzien van niet isolerende kanteldeuren. De bewoners van deze woning hebben voor een geïsoleerde en veilige oplossing van Different Doors gekozen. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren zijn daarnaast stijlvol en gemakkelijk in het dagelijks gebruik.

Kies de stijl die past bij uw woning!

Deze openslaande garagedeur is binnen een halve dag gerealiseerd en is voorzien van een verticale belijning. Een grijze garagedeur die volledig aansluit bij de kleuren van het straatbeeld. Bent u ook op zoek naar een nieuwe garagedeur in uw eigen kleur, dan bent u bij Different Doors aan het juiste adres!

Wij helpen u graag met het uitwerken van uw perfecte garagedeur. Creëer een unieke uitstraling, krijg een persoonlijke aanpak en realiseer een garagedeur volledig op maat in uw eigen gewenste kleur!

Bekijk ook eens een aantal van onze overige projecten, waaronder deze openslaande garagedeur met glas of deze mooie zwarte openslaande garagedeur!

 

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfecte isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie: