Engelse stijl garagedeur

Houten openslaande garagedeuren geven een woning extra karakter. Deze witte openslaande garagedeur is uitgevoerd in een Engelse stijl met zogenaamde ‘sierhengen’. Daarnaast is de garagedeur volledig op maat gemaakt en naar wens van de klant.

In de stijl zoals jij het wilt!

Houten openslaande garagedeuren worden vaak gekozen vanwege hun uitstraling en subtiele scharnieren. Bij deze specifieke deur is er daarnaast gekozen voor mooi sierbeslag. Dit geeft de deur een landelijke uitstraling.

Deze garagedeur is ook erg handig voor het hele gezin. Een openslaande deur maakt in en uit lopen namelijk gemakkelijk. Als u veel met fiets, kinderwagen, scooter of motor uw garage in en uit wilt is een houten openslaande garagedeur ideaal.

Reactie van de klant:

Nieuwe Engelse garagedeur
⭐⭐⭐⭐⭐
Een prettig & correct contact zowel de sales als werkvoorbereiding alles mooi gemaakt zoals we het willen hebben een tweede opdracht volgt in 2020 we zijn heel benieuwd naar het eindresultaat een aanrader different Doors. We zijn apetrots op onze houten garagedeur in engelse stijl. Geheel naar onze eigen smaak! Different doors is een betrouwbaar bedrijf wat hun afspraken netjes na komt! CHAPEAU!

Perfecte isolatie en veiligheid.

Onze houten openslaande garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en veilig door standaard driepuntssluiting. Voor perfecte afsluiting van de ruimte is het ook belangrijk dat openslaande garagedeur vakkundig wordt gemonteerd. De monteurs van Different Doors zorgen voor een winddichte ruimte die optimaal geïsoleerd is.

Alles is mogelijk

Wilt u ook graag uw eigen houten openslaande garagedeur op maat laten realiseren? Wacht niet langer en neem gerust contact op. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en voorzien u van een hoogwaardige houten garagedeur. Ieder maatwerk project zien wij als een nieuwe uitdaging, waarbij u de hoogwaardige kwaliteit mag verwachten die wij standaard leveren.

Gerelateerde projecten
Houten openslaande garagedeuren

Lees meer over onze houten openslaande garagedeuren

Wilt u uw garagedeur ook gebruiken als toegangsdeur naar uw woning? Wilt u de garage eenvoudig in en uit kunnen lopen bijvoorbeeld met uw motor of fiets? Dan is een gebruiksvriendelijke openslaande garagedeur iets voor u. De openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd als onderhoudsvrije garagedeur of in elke gewenste houtsoort. Een houten openslaande garagedeur geeft uw woning een stijlvolle natuurlijke uitstraling.

Alle eigenschappen van onze houten openslaande garagedeuren

Houten openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Houten voordeuren