Prachtige houten garagedeuren voor een unieke uitstraling!

U gaat een nieuwe villa kopen, uw huidige renoveren of zelfs een nieuw villa bouwen? Dan mag een luxe houten garagedeur hierin niet ontbreken. Different Doors realiseert spectaculaire en unieke garagedeuren voor villa’s, monumentale panden en andere exclusieve huizen.

  • Stijlvolle deuren met karakter
  • Volledig op maat gemaakt in de stijl van uw woning
  • Alle houtsoorten mogelijk
  • 10 jaar garantie op alle garagedeuren
Bekijk gerealiseerde projecten

Alle stijlen mogelijk

Bij Different Doors kiest u voor een houten sectionaaldeur van topkwaliteit.  Wij maken gebruik van de beste materialen en mechanica. De afwerking en montage wordt door onze eigen installatieteams vakkundig verzorgd. Een garagedeur van de Different Doors is een uitstekende investering in uw woning.

Nieuwsgierig geworden? Onze houten sectionaaldeuren zijn onder te verdelen in verschillende varianten. Klik op een van onderstaande buttons voor meer informatie.

 


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een vrijblijvend adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Sil Different Doors
Garagedeur vergrijsd essen

“Uniek bedrijf met een prachtige oplossing”

“Wij zijn via internet bij Different Doors terecht gekomen. De adviseur heeft de mogelijkheden prima met ons besproken net zoals de offerte. Wij hebben voor Different Doors gekozen omdat het een uniek bedrijf is met een prachtige oplossing. Het contact was prettig en de montagedagen hebben we zo ook ervaren. Different Doors krijgt van ons een 9, het ziet er prachtig uit en zouden het zeker aanbevelen.”

Lees meer verhalen van klanten