Gebruiksgemak voor het hele gezin

Met openslaande garagedeuren van Different Doors is het voor iedereen heel eenvoudig om de garage te gebruiken. Gemakkelijk en geruisloos!

Het hele gezin kan op een eenvoudige manier de gewenste deur openen zodat er makkelijk met de fiets doorheen gelopen kan worden. Indien nodig opent u gemakkelijk beide deuren. Vaak wordt er gekozen voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur als er veel met de fiets/motor/scooter gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Een openslaande garagedeur maakt in en uit lopen gemakkelijk. Ook als u de garage als ‘achterom’ gebruikt is een openslaande garagedeur de ideale oplossing. Een verouderde kanteldeur gaat vaak moeizaam open, u moet boven uw macht tillen en het maakt bovendien veel geluid. Openslaande garagedeuren van Different Doors gaan makkelijk open en dicht, en kunnen ook eenvoudig (indien gewenst) door kinderen worden bediend als ze bijvoorbeeld naar school moeten fietsen. In een kanteldeur zit vaak maar een smalle doorgang van 70 cm, openslaande garagedeuren van Different Doors geven u meteen een doorgang van 1 meter 20. Dit geeft u en het hele gezin het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak waar u jarenlang plezier van heeft…


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


   


We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Uitstekende service en prijs”.

Een goed informatiegesprek, uitstekende service en montage en een prima prijs.

Rinie van der Pluijm op 14 mei 2021

Lees meer verhalen van klanten

Offerte voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht iets aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op