Garagedeuren in een lijn met de wand

Een houten garagedeur geeft uw woning de uitstraling die het verdient. Het zorgt ervoor dat uw huis een eigentijds karakter krijgt, die uniek is in haar soort. Different Doors biedt daarnaast de mogelijkheid tot het integreren van de garagedeuren in één lijn met de wand. Wij kijken verder dan alleen de garagedeur, en ontwerpen garagedeuren die goed aansluiten op de uitstraling van de woning. Een garagedeur geïntegreerd in de gevel ontwerpen en realiseren wij graag, voor elk nieuwbouw- of renovatieproject!

Houten garagedeuren geïntegreerd in de gevel

Een houten sectionaal garagedeur is prachtig te integreren in een gevel. Door een wand te bekleden met hetzelfde hout en in dezelfde stijl als de garagedeur, kan één geheel gecreëerd worden. Bij garagedeuren in een lijn met wand is niet meer te zien waar de gevel ophoudt, of waar de sectionaaldeur begint. Extra speciaal is dat de houten garagedeur uit precies hetzelfde stuk hout wordt gesneden, waardoor zelfs de naden van het hout doorlopen in de houten planken in de wandbekleding.

garagedeuren in een lijn met de wand

Voordeur of uitbouw van hout?

Naast garagedeuren in een lijn met de wand, kunt u ook uw uitbouw of voordeur van hetzelfde hout maken. Door hiervoor te kiezen krijgt de rest van de woning dezelfde warme uitstraling als uw garagedeur. De garagedeuren, wanden en voordeuren zijn uit te voeren in elke gewenste houtsoort. Enkele houtsoorten waarmee wij regelmatig werken, zijn: Red Cedar, Meranti, Eiken of Mahonie.

voordeur en garagedeuren in een lijn met de wand

Mogelijkheden houten garagedeuren

Different Doors wil u graag meenemen in de mogelijkheden die houten garagedeuren te bieden hebben. Behalve garagedeuren in een lijn met de wand, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor verticale sectionaaldeuren. Een houten sectionaaldeur met verticale profilering heeft een klassieke uitstraling, oogt vrijwel naadloos en voldoet aan de belangrijke veiligheidseisen. Gebruikt u de garagedeur ook veelvuldig als loopdeur, dan is een zijwaartse sectionaaldeur de ideale oplossing. De houten zijwaartse deuren zijn praktisch in gebruik, te realiseren in alle houtsoorten en ideaal geschikt voor kleinere garages.

zijwaartse houten sectionaaldeur

Meer informatie?

Als u nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden van garagedeuren in een lijn met de wand, dan zien wij u graag eens langskomen in onze showroom aan de Dr. Anton Mathijsenstraat 11a in Budel. Iedere zaterdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Komt u liever op een andere dag of ander tijdstip bij ons langs? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in!