Garagedeuren in een lijn met de wand

Garagedeuren in een lijn met de wand? Een geweldig stukje vakmanschap waar Different Doors gespecialiseerd in is. We zorgen ervoor dat uw garagedeur ‘onzichtbaar’ verwerkt wordt in de gevel. In gesloten stand is het daardoor vrijwel onmogelijk om met het blote oog te zien dat het een garagedeur betreft. De garagedeur wordt volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen in onze eigen productiefaciliteit in Budel.

exclusieve garagedeuren

Houten garagedeuren geïntegreerd in de gevel

Door de wand te bekleden met hetzelfde hout en in dezelfde stijl als de garagedeur kan een houten sectionaaldeur prachtig geïntegreerd worden in een gevel. Het is hierdoor niet te onderscheiden waar de gevel ophoudt, en waar de sectionaaldeur begint. Extra speciaal is dat de houten garagedeur uit precies hetzelfde stuk hout wordt gesneden, waardoor zelfs de naden van het hout doorlopen in de houten planken in de gevelbekleding.

Bekijk hieronder enkele projecten die we in het verleden gerealiseerd hebben. Meer inspiratie opdoen? Klik op een van de afbeeldingen of bezoek onze inspiratiepagina


Verticale houten latten garagedeur

Voordeur of uitbouw van hout?

Naast garagedeuren in een lijn met de wand, kunt u ook uw uitbouw of voordeur van hetzelfde hout maken. Door hiervoor te kiezen krijgt de rest van de woning dezelfde warme uitstraling als uw garagedeur. De garagedeuren, wanden en voordeuren zijn uit te voeren in elke gewenste houtsoort. Enkele houtsoorten waarmee wij regelmatig werken, zijn: Red Cedar, Meranti, Eiken of Mahonie.

Eindeloze mogelijkheden

Different Doors neemt u graag mee in de mogelijkheden die houten garagedeuren te bieden hebben. Behalve garagedeuren in een lijn met de wand, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een garagedeur achter de dag. Beide garagedeuren kunnen we zowel horizontaal als verticaal bekleed worden in vrijwel iedere gewenste houtsoort. Gebruikt u de garagedeur ook veelvuldig als loopdeur? Dan is een zijwaartse sectionaaldeur de ideale oplossing. De houten zijwaartse deuren zijn praktisch in gebruik, te realiseren in alle houtsoorten en ideaal geschikt voor kleinere garages.

zwarte zijwaartse garagedeur

Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze houten garagedeuren? Klik hier voor een overzicht van onze projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

 

Vul hieronder uw gegevens in