Verticale openslaande garagedeur

Different Doors plaatste deze openslaande garagedeuren uitgevoerd met verticale midden profilering houtnerf panelen. De deuren zijn bovenin voorzien van HR++ melkglas, zodat er licht binnen kan komen en het kozijn bevat een thermische onderbreking voor optimale isolatie.

 

HR++ glas in garagedeuren

Voor een optimale isolatie kiest u altijd voor HR++ glas. Net als ‘gewoon’ dubbel glas, bestaat HR++ glas uit twee glasplaten die tegenover elkaar geplaatst zijn. Het verschil zit onder andere in de coating die op een kant van het glas zit. Daarnaast is de ruimte tussen de glasplaten bij HR++ glas gevuld met een edelgas. Deze combinatie maakt dat HR++ glas op dit moment de best isolerende ramen zijn.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren