Groene openslaande garagedeuren

Het montageteam van Different Doors heeft in Strijen (Zuid-Holland) deze openslaande garagedeur gemonteerd. De deuren en scharnieren zijn uitgevoerd in RAL 6009 en het kozijn in RAL 9001. De gehele openslaande deur is voorzien van structuurlak.

Onderhoudsvrije garagedeuren

Onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren zijn helemaal vrij van onderhoud. Haal er twee keer per jaar een vochtige doek over en u heeft er geen omkijken naar. Onze onderhoudsarme garagedeuren zijn gemaakt van geïsoleerde stalen panelen en een geïsoleerd aluminium kozijn. U kiest dan ook een sterke en duurzame garagedeur. Daarnaast zijn de garagedeuren standaard voorzien van een vijfpuntssluiting voor een optimale beveiliging.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren
Houten openslaande garagedeuren