Optimaal gebruiksgemak met openslaande garagedeuren: hoe zit dat?

Bent u het zat om elke dag te worstelen met uw verouderde garagedeur? Piepende geluiden, klemmen bij het openen en sluiten en wellicht ook nog eens zwaar tillen… Dan is het tijd voor verandering! Stel u voor hoe fijn het is om elke dag soepel en zonder problemen uw garagedeur te kunnen openen en sluiten. Upgrade uw garagedeur en ervaar zelf het gebruiksgemak!

Ontvang gratis advies op maat

Openslaande garagedeuren: ultiem gebruiksgemak

Met openslaande garagedeuren van Different Doors is het voor alle leden van het gezin gemakkelijk om de garage te betreden en te verlaten. Éen van de twee deurpanelen wordt vaak als ‘loopdeur’ gebruikt. Deze loopdeur functioneert als gewone deur die gemakkelijk met de klink te openen is. De loopdeur is van zichzelf breed genoeg om met fiets, motor of scooter in de hand de garage in- en uit te lopen. Heeft u toch de volledige breedte van de garage nodig? Dan opent u eenvoudig beide deurpanelen. Deze kunnen in open stand gezet worden middels het omklapvoetje aan de onderzijde op het deurpaneel waardoor ze niet terug dichtvallen.

Bepaal zelf de breedte van uw loopdeur: de openslaande garagedeuren van Different Doors kunnen asymmetrisch worden uitgevoerd. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe breed uw garagedeur met loopdeur moet worden.

Wanneer zijn openslaande garagedeuren ideaal?

Openslaande garagedeuren zijn dankzij hun eenvoudige bediening en brede doorgang perfect voor onderstaande situaties:

  • Wanneer u fietsen (of andere tweewielers) opbergt in uw garage: door de brede doorgang is het geen enkel probleem om met fiets in de hand de garage te betreden of te verlaten. Er is geen vervelende dorpel waar u uw fiets overheen moet tillen en u blijft niet zomaar met uw stuur achter de deurpost haken.
  • Wanneer u uw garage gebruikt als ‘achterom’ voor uw woning: bij veel huizen waarbij de garage direct aan de woning grenst wordt de garage gebruikt als ‘achterom’. In dit geval wordt er veelvoudig gebruik gemaakt van de garagedeur en is het fijn dat deze zonder ongemakken zoals herrie en zwaar tillen geopend kan worden.
  • Wanneer uw huidige woning beschikt over een kanteldeur: een openslaande garagedeur biedt vele voordelen ten opzichte van een oude kanteldeur. Waar u bij een oude kanteldeur boven uw macht (zwaar) moet tillen en dit vaak gepaard gaat met veel herrie, opent u openslaande garagedeuren snel en zonder moeite. Daarnaast is het bij een kanteldeur voor kinderen niet mogelijk om deze zelfstandig te bedienen. Hierdoor zijn ze altijd op uw hulp aangewezen. Met openslaande garagedeuren openen ook kinderen gemakkelijk zelfstandig de garagedeur.

Comfort in de brede zin van het woord.

Naast het verbeterde comfort in gebruiksgemak bieden openslaande garagedeuren u ook uitstekende isolatie en optimale veiligheid.

✅ Perfecte isolatie: Door de uitstekende isolerende eigenschappen van openslaande garagedeuren profiteert u het gehele jaar door van een aangename temperatuur in uw garage. Hierdoor gaat er minder energie verloren wat voordelig uitpakt voor uw energierekening.

✅ Optimale beveiliging: De openslaande garagedeuren van Different Doors zijn voorzien van de modernste beveiligingstechnieken zoals o.a. kerntrekken. Daarnaast zijn de deuren voorzien van een vijfpuntssluiting wat het inbrekers 5 keer zo moeilijk maakt om binnen te geraken! Uw waardevolle spullen staan dus veilig opgeborgen in uw garage met een Different Doors garagedeur.

Meer weten over openslaande garagedeuren?!

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

 

adviseurs Different Doors

Vul hieronder uw gegevens in