Uw garagedeur vervangen?

Heeft u ook last van tocht langs uw oude kanteldeur of volstaat uw oude garagedeur niet meer met uw huidige eisen en wensen? Kortom wordt het tijd voor wat anders? Laat dan uw garagedeur vervangen door de vakspecialisten van Different Doors.

Unieke en stijlvolle garagedeuren die volledig op maat gemaakt worden naar uw wensen en eisen. Uitstekend geïsoleerd, perfect beveiligd tegen inbraak en vakkundig gemonteerd. We leggen u graag uit waarom u moet kiezen voor de vakspecialisten van Different Doors.

Meer informatie aanvragen

Voordelen van Different Doors

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Wij leveren garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel voor optimale isolatie. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** krukset én vijfpuntssluiting. Lees hier meer over extra beveiligingsopties.


Waarom zou u uw bestaande garagedeur vervangen?

Isolatie
Als u een kanteldeur of garagedeur wilt vervangen kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Isolatie speelt vaak een belangrijke rol. Een kanteldeur is een stalen plaat met een dikte van 3 millimeter die open en dicht kantelt. Tussen de openingen aan de zijkant kan veel koude lucht (tocht) naar binnen. Een openslaande garagedeur heeft standaard vele opties die zorgen voor een optimale isolatie. Hierdoor kunt u uw huis verduurzamen.

Veiligheid
Een garagedeur vervangen kan ook een andere reden hebben, namelijk veiligheid. Waar een kanteldeur vaak met 1 of 2 kunststof blokjes sluit die bij kwade bedoelingen met een koevoet makkelijk te forceren zijn, sluit een openslaande garagedeur erg veilig met vijfpuntssluiting en SKG*** beslag.

Gebruiksgemak
Het gebruiksgemak kan een derde reden zijn voor het vervangen van uw huidige kanteldeur. Uw oude kanteldeur en/of garagedeur gaat vaak handbediend open en dicht waarbij er soms boven de macht kracht gezet moet worden. Openslaande garagedeuren zijn erg handig in het gebruik. Het hele gezin kan op een eenvoudige manier de gewenste deur openen zodat er makkelijk met de fiets doorheen gelopen kan worden. Indien nodig opent u gemakkelijk beide deuren.

Uitstraling
Een garagedeur vervangen kan natuurlijk ook voortkomen uit de wens om iets aan de uitstraling van uw garage en/of huis te doen. Zo krijgt uw huis en garage bij het vervangen van uw garagedeur meteen een andere look.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het vervangen van uw garagedeur? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

 

 

Belangrijke vragen over het vervangen van uw garagedeur

Geen enkel probleem! Bij Different Doors kunnen we iedere garagedeur vervangen voor elke renovatie- en inbouwsituatie. Omdat wij alle garagedeuren op maat produceren en wij geen standaardmaten of inbouwbeperkingen kennen, is er ontzettend veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat een nieuwe garagedeur kost is moeilijk op voorhand te zeggen. Bij Different Doors produceren we deuren volledig naar uw wensen. Er zijn verschillende factoren die bepalend zijn voor het berekenen van de investering in een nieuwe garagedeur. Uiteraard is het mogelijk om in het ontwerp van de garagedeur rekening te houden met uw budget.
Om voor u een scherpe offerte op maat te maken komen wij graag en geheel vrijblijvend bij u langs. Wanneer u het onderstaande contactformulier invult nemen wij spoedig contact met u op om u te voorzien van de juiste informatie.

Bij Different Doors verwijderen wij uw bestaande garagedeur of kanteldeur uiterst zorgvuldig. Wij raden u af dit zelf te doen om onnodige schade te voorkomen. Na het vervangen van uw garagedeur ziet u niets meer van de oude situatie en is alles netjes en professioneel afgewerkt. Als u wilt nemen wij ook de oude deur mee, zodat u deze niet zelf hoeft af te voeren. In de uitleg hieronder ziet u binnen één minuut hoe een montagedag in zijn werk gaat.

Als u het internet en diverse advertenties moet geloven, zijn er meer dan genoeg bedrijven die de beste garagedeuren verkopen. Hoe kunt u nu een onderscheid maken tussen bedrijven die zeggen dat ze kwaliteitsdeuren leveren en bedrijven die ook daadwerkelijk de beste garagedeur leveren? Dit is op voorhand moeilijk te bepalen. Wat wel een belangrijke indicator is om te bepalen wat voor u de beste garagedeur is, is de service en garantie die een bedrijf geeft. Bij Different Doors staan wij achter ons product, en geven wij u dus 10 jaar garantie op uw garagedeur. Ook kunt u uiteraard de reviews lezen die klanten over Different Doors geschreven hebben.

Vele voordelen met openslaande garagedeuren!

  • Optimale beveiliging, isolatie en 10 jaar garantie
  • Met SKG *** sloten beveiligd tegen inbraak
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
  • Altijd 100% maatwerk, u bepaalt de uitstraling
  • Al vanaf €2899 inclusief btw, montage en 10 jaar garantie
Meer informatie aanvragen

Wat kunt u verwachten tijdens het vervangen van uw garagedeur door Different Doors?

Tip: Neem geen risico met het zelf verwijderen van uw oude garagedeur. Dat nemen wij graag voor u uit handen.

Goed opgeleide monteurs die uw garagedeur perfect monteren. Dat vinden wij belangrijk. Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage, installatie en afwerking te garanderen. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze producten! Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen én plaatsing door onze eigen vakkundige montageteams, durven wij u kwaliteit en een lange levensduur te garanderen.

Binnen 4 uur is uw garage 100% volledig netjes afgewerkt en is ons team weer op weg naar de volgende klant.

Uw garagedeur vervangen? Vraag direct een offerte aan