Optimaal gebruiksgemak voor het hele gezin

Openslaande garagedeuren zijn ideaal wanneer…

  • U uw garagedeur als ‘achterom’ gebruikt
  • U fietsen opbergt in uw garage
  • Wanneer u kinderen heeft
  • U garage dient als extra praktijk of hobbyruimte

Gemakkelijk en geruisloos te openen door alle leden van het gezin, ook de kleintjes!

Gebruiksgemak voor het hele gezin

Openslaande garagedeuren zijn gemakkelijk te openen door alle leden van het gezin, zelfs de kleintjes. Een wereld van verschil in vergelijking met oude kanteldeuren, licht in gewicht én geruisloos. Vaak wordt er voor een openslaande garagedeur gekozen als er veel met de fiets/motor/scooter gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Door de brede opening is het in- en uitlopen met een fiets (of motor of scooter) in de hand namelijk geen enkel probleem. Wordt de garagedeur in veelvoud gebruikt omdat deze dient als extra achterom voor het huis of entree voor een hobby- of praktijkruimte? Ook dan is een openslaande garagedeur ideaal.

 

Brede doorgang

Naar wens opent u gemakkelijk één of beide deurvleugels. Afhankelijk van de breedte van uw garage, is de doorgang wanneer u slechts een deur opent alsnog erg breed. Dit is met name handig wanneer u bijvoorbeeld met fiets in de hand of met een kinderwagen de garage wilt betreden (of verlaten). De deur(en) kunt u eenvoudig open laten staan middels omklapvoetjes.

 

Oude kanteldeur?

Heeft u er nog een? Zo’n zware, grote en vooral luidruchtige metalen kanteldeur waarbij u boven u macht moet tillen? Erg onhandig in het dagelijks gebruik en ook onmogelijk voor kleine kinderen om zelf te bedienen. Ga voor een openslaande garagedeur van Different Doors en ervaar het verschil! Onze openslaande garagedeuren bieden namelijk gebruiksgemak voor alle leden van het gezin.

 


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


   


We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Upgrade garage(deur)”.

Onze stalen overheaddeur legde na 30 jaar t loodje. Keuze voor staal, kunststof of toch hout?
Wij hebben ons via diverse websites geinformeerd. Kwamen door de ruime keuze bij Different Doors uit. Vrijblijvend gesprek bij ons thuis gehad. Werd ons snel duidelijk dat vertegenwoordiger wist waar ie t over had. Vakkundig ingemeten en direct een offerte achtergelaten. Wij kozen voor houten draaideuren met melkglas. Zeer fraai en een paar weken terug geleverd en vakkundig gemonteerd. Enorm upgrade tov de oude en bovendien gaat in- en uitrijden van fietsen veel prettiger. De garage zelf lijkt ook ruimer geworden. Different Doors wat ons betreft een aanrader!

Martin Kok op 15 november 2021

Lees meer verhalen van klanten

Offerte voor een houten openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht iets aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op