Gebruiksgemak voor het hele gezin

Met openslaande garagedeuren van Different Doors is het voor iedereen heel eenvoudig om de garage te gebruiken. Gemakkelijk en geruisloos!

Gemakkelijk te openen

Openslaande garagedeuren zijn zeer gemakkelijk in gebruik. U opent eenvoudig één van de twee deurpanelen, die u als loopdeur gebruikt. Het openen van beide deuren is alleen noodzakelijk wanneer u de gehele breedte van de opening wilt benutten. Ook kinderen kunnen de deuren zelfstandig openen en sluiten.

Brede doorgang

U bepaalt zelf de breedte van de deurpanelen van uw openslaande garagedeuren. Deze kunnen namelijk asymmetrisch uitgevoerd worden. Zo biedt het openen van slechts één deurpaneel u al voldoende ruimte om met brede tweewielers of kinderwagens de garage te betreden.

beeldmerk

Nooit meer zwaar tillen

Kanteldeur VS openslaande garagedeur

Beschikt uw garage over een kanteldeur? Dan bent u vast bekend met het bovenhands tillen voor het openen en sluiten van de garagedeur. Erg onhandig en in sommige gevallen ook nog zwaar. Daarnaast is het voor (kleine) kinderen onmogelijk om de garagedeur zelfstandig te openen. Daarbij zit in een kanteldeur vaak maar een smalle doorgang van 70 cm, openslaande garagedeuren daarentegen geven u meteen een doorgang van 1 meter 20. Kortom, openslaande garagedeuren van Different Doors geven u en het hele gezin het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak waar u jarenlang plezier van heeft…

In welke situatie zijn openslaande garagedeuren ideaal?

Openslaande garagedeuren zijn dankzij hun eenvoudige bediening en brede doorgang perfect voor onderstaande situaties

  • Wanneer u fietsen (of andere tweewielers) opbergt in uw garage: door de brede doorgang is het geen enkel probleem om met fiets in de hand de garage te betreden of te verlaten.
  • Wanneer u uw garage gebruikt als ‘achterom’ voor uw woning: zonder ongemakken zoals herrie of zwaar tillen opent u eenvoudig meerdere keren per dag de garagedeur.
  • Wanneer uw huidige woning beschikt over een kanteldeurwaar het openen van een kanteldeur gepaard kan gaan met zwaar tillen en veel herrie opent u openslaande garagedeuren moeiteloos en zonder geluid.
beeldmerk

Heeft u vragen?

Mark adviseert u graag!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


   


Houten garagedeuren

Zeer degelijke kwaliteit.
Snel & professioneel geplaatst.

M. Hänseler op 3 mei 2023

Lees meer verhalen van klanten
beeldmerk
beeldmerk

Meer weten over openslaande garagedeuren?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op