Houten openslaande garagedeuren

  • 10 jaar garantie
  • Leverbaar in alle kleuren en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
  • Altijd 100% maatwerk
  • Optimale beveiliging en isolatie

Wilt u eenvoudig in en uit uw garage kunnen lopen met uw scooter of fiets? Dan is een openslaande garagedeur iets voor u. Different Doors ontwerpt, produceert en monteert houten openslaande garagedeuren op maat. Openslaande garagedeuren van hout geven uw woning een stijlvolle uitstraling dankzij subtiele scharnieren en een hoogwaardige afwerking.

Openslaande garagedeur op maat

Uw garagedeur wordt op maat gemaakt. Precies zoals u het wilt. Uiteraard op de gewenste afmetingen. U bepaalt geheel zelf het ontwerp en de uitstraling van uw garagedeur. Zo kan uw garagedeur in iedere RAL-kleur worden geleverd, maar ook een blank gelakte houten garagedeur is mogelijk. Net welke uitstraling past bij uw woning en uw wensen.

Passend bij uw woning

Zowel voor moderne als klassieke woningen ontwerpen en plaatsen we houten openslaande garagedeuren. Laat u inspireren door onze vele geleverde deuren. Iedere deur is uniek!

Alles is mogelijk

Heeft u speciale wensen voor de uitstraling van uw garagedeur? Bij ons is erg veel mogelijk. Denk aan horizontale of verticale belijning, visgraatmotief of juist een vlakke deur. We kunnen onze houten garagedeuren ook voorzien van ramen in plexiglas of HR++ isolatieglas. Ook is levering in een specifieke houtsoort mogelijk. Alles om uw openslaande garagedeur de uitstraling te geven die u wenst!

Uitstekende isolatie

Onze deuren zijn perfect geïsoleerd. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

Veilig wonen keurmerk

Different Doors levert uitsluitend veilige deuren met goede sloten. Al onze garagedeuren beschikken over SKG*** sloten en driepuntssluiting.


Kwaliteit

Met uw keuze voor Different Doors kiest u voor kwaliteit. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste. Daarom kiezen we voor hoogwaardige afwerking en gebruik van hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt dan ook 10 jaar garantie op onze houten openslaande garagedeuren.

Gegarandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we uw houten openslaande garagedeur geheel naar uw wens. Onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige montage van uw openslaande garagedeur binnen 1 dag. Graag maken we kennis met u en leveren we u een openslaande garagedeur geheel naar uw wens!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Different Doors is een echte aanrader en komt zijn afspraken na.”

Wij hebben onze kantel garagedeur laten vervangen door openslaande houten garagedeuren. Wij willen Harm bedanken voor het goede en prettige advies. De beide monteurs hebben in goed overleg het werk netjes afgeleverd. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe houten garagedeuren. Different Doors is een echte aanrader en komt zijn afspraken na.

– Familie Kleijn

Lees meer verhalen van klanten

Offerte voor uw houten openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor u samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook echt wat aan heeft! Vul daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op