Waarom bedrijfsdeuren van Different Doors?

Onze bedrijfsdeuren worden geheel op maat geproduceerd en zijn van absolute topkwaliteit. Zo beschikken onze deuren standaard over topkwaliteit veren, loopwielen en kogellagers.

Voor elke situatie de juiste bedrijfsdeur

Different Doors produceert, levert, monteert en onderhoudt alle typen bedrijfsdeuren, waaronder:

  • Sectionaaldeuren (overheaddeuren)
  • Snelloopdeuren
  • Schuifdeuren
  • Branddeuren & brandschermen
  • Stalen loopdeuren
  • Laad- en lossystemen

Bedrijfsdeuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende panelen(stucco, microline, gelijnd), met diverse glassecties en zijn beschikbaar in wel zestien standaard kleuren. Zit uw kleur er niet bij dan behoren ook de overige kleuren tot de mogelijkheid. Dankzij productie in eigen beheer beschikt Different Doors over een talrijk aanbod, optimale kwaliteitsbeheersing en korte levertijden.

Onze bedrijfsdeuren kunnen met minimale inbouwruimte worden gemonteerd. Ze zijn uitgerust met krachtige, snelle motoren die zorgen voor het beperken van warmteverlies, reduceren van kosten en verbeteren van werkcomfort. Al onze bedrijfsdeuren worden gemonteerd door onze eigen vakkundige en ervaren montageteams. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op onze bedrijfsdeuren.

Reparatie en onderhoud

Naast productie, montage en installatie van bedrijfsdeuren kunt u ook voor reparatie en onderhoud terecht bij Different Doors. Onze eigen servicemonteurs staan voor u klaar!

Bezoek onze website over bedrijfsdeuren

Different Doors denkt graag met u mee in het realiseren van uw bedrijfsdeur. Lees meer over onze bedrijfsdeuren op onze website:

differentdoors-bedrijfsdeuren.nl

 


Bedrijfsdeuren van Different Doors

  • Elke inbouwsituatie mogelijk
  • Energiebesparend
  • Tot wel 12 meter breed
  • 24 uur per dag service en onderhoud


        


 

We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Het is werkelijk prachtig geworden en wij zijn meer dan tevreden”

Wij hebben in onze bestaande garage door Different Doors een nieuwe bredere houten sectionaaldeur laten plaatsen die verticaal geprofileerd is. Het is werkelijk prachtig geworden en wij zijn meer dan tevreden. Keurige afwerking door de monteurs, geweldige service door Sil en zijn team, flexibel en denken met de klant mee! Een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een deur die uw huis afmaakt.

– W. Matthijs

Lees meer verhalen van klanten

Offerte voor een bedrijfsdeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan hebt! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op