Bedrijfsdeuren

Different Doors produceert, levert, monteert en onderhoudt alle typen bedrijfsdeuren, waaronder:

  • Sectionaaldeuren (overheaddeuren)
  • Snelloopdeuren
  • Schuifdeuren
  • Branddeuren & brandschermen
  • Stalen loopdeuren
  • Laad- en lossystemen

Onze bedrijfsdeuren worden geheel op maat geproduceerd en zijn van absolute topkwaliteit. Zo beschikken onze deuren standaard over topkwaliteit veren, loopwielen en kogellagers.

Voor elke situatie de juiste bedrijfsdeur

Bedrijfsdeuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende panelen(stucco, microline, gelijnd), met diverse glassecties en zijn beschikbaar in wel zestien standaard kleuren. Zit uw kleur er niet bij dan behoren ook de overige kleuren tot de mogelijkheid. Dankzij productie in eigen beheer beschikt Different Doors over een talrijk aanbod, optimale kwaliteitsbeheersing en korte levertijden.

Onze bedrijfsdeuren kunnen met minimale inbouwruimte worden gemonteerd. Ze zijn uitgerust met krachtige, snelle motoren die zorgen voor het beperken van warmteverlies, reduceren van kosten en verbeteren van werkcomfort. Al onze bedrijfsdeuren worden gemonteerd door onze eigen vakkundige en ervaren montageteams. U krijgt dan ook 1 jaar garantie op onze bedrijfsdeuren.

 

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Wanneer u op zoek bent naar maatwerk bedrijfsdeuren van hoge kwaliteit zijn we u graag van dienst. De unieke kenmerken van onze bedrijfsdeuren:

Elke inbouwsituatie mogelijk
Weinig inbouwruimte of extreem grote deuren? Different Doors maakt elke inbouwsituatie mogelijk.

Energiebesparing
Bespaar energie! De energiebesparende deur opent met hoge snelheid en enkel zo hoog als nodig is voor het passerende object.

Bedrijfsdeuren tot wel 12 meter breed
Different Doors: uw adres voor maatwerk sectionaaldeuren met een breedte tot wel 12 meter.

Service en onderhoud
Onze service en onderhoud, daar kunt u van op aan. Different Doors staat 24 uur per dag voor u klaar.

Reparatie en onderhoud

Naast productie, montage en installatie van bedrijfsdeuren kunt u ook voor reparatie en onderhoud terecht bij Different Doors. Onze eigen servicemonteurs staan voor u klaar!

Bezoek onze website over bedrijfsdeuren

Different Doors denkt graag met u mee in het realiseren van uw bedrijfsdeur. Lees meer over onze bedrijfsdeuren op onze website:

www.differentdoors-bedrijfsdeuren.nl

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

Of bel ons op: 0495 470 000

Wij kunnen van maandag t/m donderdag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat bij u langskomen. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00.

De poort is heel mooi geworden

De poort is heel mooi geworden en werkt prima. De twee monteurs hebben prima nauwkeurig werk geleverd. Ik heb gisteren de bestrating weer teruggelegd en tijdens de koffiepauze werd er ook nog eens een heerlijke taart bezorgd (het leek wel feest). Een hele leuke verrassing. Bedankt.
- Fam. Rijnders, Bergeijk
Lees meer ervaringen