Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter en is zeer inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Diverse isolatiemogelijkheden

Vindt u het belangrijk dat de garage goed geïsoleerd is? Kies dan voor een volledig geïsoleerde openslaande deur met thermisch onderbroken kozijn en dorpel. U profiteert dan van optimale isolatie, waardoor er geen warmte verloren zal gaan. Vindt u isolatie van minder groot belang? Dan kiest u voor garagedeuren in een andere isolatieklasse. Different Doors produceert garagedeuren naar ieders wens.

Optimale veiligheid

De openslaande garagedeuren van Different Doors beschikken over diverse veiligheidsopties, die kunnen worden uitgebreid naar het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Standaard worden onze openslaande deuren uitgevoerd met extra veilige, inbraakwerende sluitingen: een stalen sluitkom en espagnoletsluitingen. Wenst u graag een driepuntssluiting en/of dievenklauwen? Onze deuren worden geheel naar uw veiligheidswensen samengesteld.

 

» Bekijk hier een video over openslaande deuren

 

Hout of onderhoudsvrij

De openslaande garagedeuren kunnen worden vervaardigd uit onderhoudsvrije materialen. U kunt echter ook kiezen voor houten deuren. Daarbij is iedere houtsoort mogelijk!

Uniek bij Different Doors

Different Doors is uniek in kwaliteit, veiligheid, maatwerk en service. Voor elk huis leveren wij een bijpassende garagedeur die voldoet aan al uw wensen. De unieke kenmerken van onze openslaande garagedeuren:

thumb1

Geïsoleerd kozijn mogelijk

Zonder isolatie tot volledig geïsoleerd. Geen warmte verliezen? Different Doors maakt het mogelijk.

Panelen verticaal profileren

De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geprofileerd. U kiest zelf uw stijl!

Glas in én boven de deur
De deuren kunnen worden voorzien van ramen met plexiglas of HR++ isolatieglas. In, naast of boven de deur!

Politiekeurmerk Veilig Wonen
Veiligheidsopties en een optioneel Politiekeurmerk garanderen een veilige afsluiting van uw garage.

Service van Different Doors

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000

Precies zoals we besteld hebben

Deze week is door uw bedrijf bij ons de nieuwe garagedeur geplaatst. Wij zijn daar zeer tevreden mee. De kleur en uitvoering zijn precies zoals we besteld hadden. Uw montageteam, bestaande uit Patrick en Patrick, was correct en vriendelijk en de mannen hebben heel secuur de plaatsing verzorgd. Dat wij vandaag ook nog een lekkere taart ontvingen was een leuke verrassing. Hartelijk dank ook daarvoor. Wij zijn erg tevreden over Different Doors en zullen uw bedrijf zeker aanbevelen.
- Fam. Elderkamp, Schiedam
Lees meer ervaringen