Dubbele openslaande garagedeuren

Bij twee aangrenzende woningen heeft Different Doors dubbele openslaande garagedeuren voorzien van glas mogen plaatsen. Na overleg met beide buren is ervoor gekozen om identieke garagedeuren te leveren voor één strak geheel. De garagedeuren zijn voorzien van een horizontale profilering en HR++ melkglas.

 

Garagedeur met glas

Door het gebruik van glas profiteert u van natuurlijk daglicht in de garage. Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van ramen worden standaard uitgevoerd met HR++ glas, ook wel isolatieglas of hoogrendementsglas genoemd. Hierdoor wordt er warmte- (of kou)verlies tegengegaan. Dit is met name ideaal wanneer uw garage aan uw woning grenst.

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier recente projecten van garagedeuren met glas.

Geïsoleerde dubbele garagedeur

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden perfect geïsoleerd door middel van een thermisch onderbroken kozijn (geïsoleerd kozijn). De panelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) van tussen de 1,2 W/m2K en 1,5 W/m2K. Dit betekent dat openslaande garagedeuren van Different Doors een zeer goede isolatie bieden.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons naast vele isolatie en veiligheidsopties 10 jaar garantie op de garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren