Openslaande garagedeur » Verticale profilering

Deze openslaande deuren met verticale profilering houtnerf zijn gemonteerd in Houten. Bovenin de deuren is helder HR++ glas geplaatst. De deur is voorzien van RAL kleur 6012 en het kozijn en scharnieren van RAL kleur 9010. De gehele garagedeur is voorzien van structuurlak voor een beschermende- en mooi afwerking.

Wilt u ook graag uw garagedeur vervangen door soortgelijke openslaande deuren. Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij hebben inmiddels al bij meer dan honderden particulieren door heel Nederland een nieuwe openslaande deur geplaatst. Bekijk ook eens onze onderhoudsvrije openslaande deuren of deze garagedeur met bijpassende voordeur.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de openslaande garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie!

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren