Wat te doen met uw oude kanteldeur?

Is uw oude kanteldeur aan vervanging toe? Dan is het tijd voor een nieuwe garagedeur. Dit kan een elektrische garagedeur of een openslaande garagedeur zijn, afhankelijk waarvoor u de garage gebruikt. Een elektrische garagedeur is erg praktisch wanneer u de auto dagelijks in en uit rijdt en openslaande deuren zijn erg praktisch, wanneer u de garage als doorgang of voor fietsen gebruikt. Different Doors geeft u graag vrijblijvend advies, zodat u een goede keuze weet te maken.

kanteldeur vervangen

Een nieuwe garagedeur, maar wat doet u met de oude garagedeur?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw oude garagedeur te laten demonteren en af te laten voeren door het garagedeurenbedrijf, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Maar wist u dat uw oude garagedeur nog geld kan opbrengen in plaats van kosten? Wanneer uw oude kanteldeur nog in orde is kunt u deze nog te koop aanbieden op marktplaats! Genoeg vraag naar oude garagedeuren die nog geheel in takt zijn.

 

Maak een ander blij met uw oude kanteldeur!

Mensen die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor de aanschaf van een garagedeur of binnen een mum van tijd een garagedeur nodig hebben zijn op zoek naar een reeds geproduceerde garagedeur. Biedt uw oude deur aan op marktplaats en verkoop hem voor een leuke prijs. Kiest u toch liever voor gemak? Geen probleem! Laat uw garagedeur verwijderen en afvoeren door een garagedeurenbedrijf.

openslaande-garagedeuren

Verschil tussen kanteldeur en openslaande deuren of sectionaaldeuren

In tegenstelling tot kanteldeuren beschikken openslaande deuren en sectionaaldeuren over perfecte isolatie, veiligheid en zijn ze van hoge kwaliteit. Openslaande deuren en sectionaal garagedeuren zorgen voor een betrouwbare afsluiting van uw garage. Bent u op zoek naar kwaliteit en veiligheid? Dan doet u er goed aan om een openslaande garagedeur of een sectionaaldeur te verkiezen boven een kanteldeur. Hetzelfde geldt wanneer u op zoek bent naar een goed geïsoleerde garagedeur.

Meer weten over de verschillen tussen een kanteldeur en openslaande garagedeur? Lees meer.

Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar onze openslaande garagedeuren? Klik hier voor een impressie van recente projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in