kanteldeur vervangen

Wat te doen met uw oude kanteldeur?

Wat te doen met uw oude kanteldeur?

Uw oude kanteldeur is aan vervanging toe, dus bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur. Dit kan een elektrische garagedeur of een openslaande garagedeur zijn, afhankelijk waarvoor u de garage gebruikt. Een elektrische garagedeur is erg praktisch wanneer u de auto dagelijks in en uit rijdt en openslaande deuren zijn erg praktisch, wanneer u de garage als doorgang of voor fietsen gebruikt. Different Doors geeft u graag vrijblijvend advies, zodat u een goede keuze weet te maken.

Een nieuwe garagedeur, maar wat doet u met de oude garagedeur?

U kunt er natuurlijk voor kiezen uw oude garagedeur te laten demonteren en afvoeren door het garagedeurenbedrijf, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Maar wist u dat uw oude garagedeur nog geld kan opbrengen in plaats van kosten? Wanneer uw oude kanteldeur nog in orde is kunt u deze nog te koop aanbieden op marktplaats! Genoeg vraag naar oude garagedeuren die nog geheel in takt zijn.

Maak een ander blij met uw oude kanteldeur!

Mensen die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor de aanschaf van een garagedeur of binnen een mum van tijd een garagedeur nodig hebben zijn op zoek naar een reeds geproduceerde garagedeur. Biedt uw oude deur aan op marktplaats en verkoop hem voor een leuke prijs. Kiest u toch liever voor gemak? Geen probleem! Laat uw garagedeur verwijderen en afvoeren door een garagedeurenbedrijf.

kanteldeur vervangen
kanteldeur vervangen

Verschil tussen kanteldeur en openslaande deuren of sectionaaldeur

In tegenstelling tot kanteldeuren beschikken openslaande deuren en sectionaaldeuren over perfecte isolatie, veiligheid en zijn van hoge kwaliteit. Openslaande deuren en sectionaal garagedeuren zorgen voor een betrouwbare afsluiting van uw garage. Kiest u voor kwaliteit en veiligheid, kies dan voor openslaande garagedeuren of sectionaal garagedeuren in plaats van kanteldeuren. Isolatie minder van belang? Ook openslaande deuren zijn in diverse isolatie vormen uit te voeren. Vraag Different Doors naar alle verschillende mogelijkheden.

Meer informatie en vrijblijvend advies

 

Different Doors voorziet u graag van meer informatie en passend advies! Een adviseur komt graag bij u voor het bekijken van de situatie, het bespreken van uw wensen en mogelijkheden en het maken van een passende prijsopgave aan huis. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Bel even naar +31 495 470000 of vul het contactformulier in.