geïsoleerde garagedeur

Garagedeur isoleren

Garagedeur isoleren

U wilt uw volledige garage isoleren? Dan is het natuurlijk ook belangrijk uw garagedeur te isoleren. Kanteldeuren en vele andere garagedeuren laten qua isolatie te wensen over. Vaak komt er via het kozijn toch koude en warme lucht naar binnen. Different Doors hecht veel belang aan het perfect isoleren van garagedeuren en biedt u hierbij de oplossing. Of u nu graag openslaande garagedeuren of juist een sectionaaldeur wenst; Different Doors produceert perfect geïsoleerde garagedeuren in elke maat en uitvoering.
garagedeur isoleren

Openslaande garagedeur isoleren

Vaak ziet u dat enkel de panelen van openslaande garagedeuren geïsoleerd zijn, maar het kozijn zelf niet. Hierdoor komt er toch nog warmte en kou vanuit buiten naar binnen. Different Doors produceert compleet geïsoleerde garagedeuren, inclusief geïsoleerd kozijn. Een thermische onderbreking in het kozijn voorkomt dat warmte en kou via het kozijn naar binnen zou kunnen komen. De openslaande deuren van Different Doors bevatten een dikte van zes centimeter.

HR++ glas thermopane

Elke garagedeur, of het nu een openslaande garagedeur of een sectionaaldeur is, kan uitgevoerd worden met glas. Wanneer u uw garage wilt isoleren is het ook belangrijk isolatieglas te gebruiken voor uw ruiten. Glas kan op elke manier geplaatst worden, horizontaal, verticaal en in elke afmeting. Different Doors maakt gebruik van HR++ thermopane beglazing in de garagedeuren, wat wil zeggen sterk geïsoleerd glas, zodat de garagedeuren perfect geïsoleerd zijn.

Meer informatie over perfect geïsoleerde garagedeuren?

Bent u van plan uw garage te isoleren en bent u op zoek naar een volledig geïsoleerde garagedeur van hoge kwaliteit? Neem dan contact op met Different Doors. Iedere garagedeur wordt op maat gemaakt, geheel naar wens van de klant. Niet alleen in isolatie, ook qua uitstraling en veiligheid zijn er diverse mogelijkheden. Different Doors komt graag eens vrijblijvend bij u voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden en kan op deze manier ook een passende offerte voor u maken.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?