garagedeuren isoleren

Garage isoleren

Garage isoleren? Denk ook aan uw garagedeur!

Bent u uw garage aan het isoleren? Vergeet daarbij niet uw garagedeur. Op deze manier kunt u uw gehele garage optimaal isoleren en uw opgeslagen spullen beschermen tegen vocht. In de garage staan vaak kostbare spullen, zoals bijvoorbeeld uw auto, fietsen, gereedschap, wasmachine, droger, kasten en dergelijke. Deze spullen wilt u natuurlijk veilig en droog kunnen opslaan en daarom is het belangrijk uw garage in het geheel goed te isoleren.

Denk niet alleen aan het isoleren van uw muren en het plafond, maar juist ook aan uw garagedeur. Vele woningen beschikken nog over een niet geïsoleerde, stalen kanteldeur welke veel kou en vocht door laat. Ook wanneer u uw kanteldeur wilt isoleren zal deze rondom kieren en dus vocht doorlaten. Wilt u uw garage optimaal isoleren? Kies dan voor een goed geïsoleerde garagedeur! Dit kan zijn een volledig geïsoleerde openslaande garagedeur of een volledig geïsoleerde houten openslaande garagedeur.

Different Doors is gespecialiseerd in het produceren van optimaal geïsoleerde garagedeuren in ieder gewenst formaat. Garagedeuren worden volledig op maat en naar wens van de klant geproduceerd. Zo kunt u zelf aangeven in welke mate u de garagedeur geïsoleerd wenst en voor welke verdere opties u graag zou kiezen. Openslaande garagedeuren van Different Doors beschikken niet enkel over geïsoleerde deuren maar ook het kozijn is top geïsoleerd! Zo heeft Different Doors een thermische onderbreking in het kozijn ontwikkelt, waardoor de volledige deur optimaal geïsoleerd is.

goed-geïsoleerde-openslaande-deuren

Garage als extra ruimte

Vaak wordt de garage ook gebruikt als extra ruimte. Een belangrijke reden om uw garage goed te isoleren. Dit bespaard u fikse stookkosten en laat u genieten van een aangename extra ruimte. Wenst u de ruimte niet als opslag maar als woonruimte of praktijkruimte? Ook daarvoor biedt Different Doors prachtige (garage)deuren. Denk hierbij aan volledig glazen deuren, of een vaste pui met naastliggende loopdeur geheel of half voorzien van glas. Er zijn talloze uitvoeringen mogelijk voor het produceren van geïsoleerd garagedeuren passend bij uw wensen en situatie.

 

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

 

Meer informatie?

Bent u uw garage aan het isoleren en zoekt u een geschikte oplossing voor uw garagedeur? Neem dan contact op met Different Doors. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en helpen u bij het maken van de juiste keuze. U kunt contact opnemen via telefoon: 0495-470000 of een vul een contactformulier in.

openslaande-garage-deuren-glas