Houten sectionaaldeur in bestaande woning

Bij Different Doors horen we vaak dat verouderde garagedeuren niet meer voldoen aan hedendaagse wensen en eisen. Denk hierbij aan slechte veiligheid, slechte isolatie en een gedateerde uitstraling.

Wij bieden een unieke en innovatieve oplossing die al bovenstaande problemen in één keer oplost. Niet alleen doordat u direct de veiligheid en isolatie sterkt verbetert, maar ook omdat u de esthetische aspecten van uw woning verfraaid. Wist u dat u direct de woningwaarde hierdoor verhoogt?

 

houten garagedeur

Functionele techniek met een esthetisch hoogwaardig niveau

Wij bieden u oneindige mogelijkheden in houten garagedeuren van hoge kwaliteit, die zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aan te sluiten bij uw wensen. Onze garagedeuren zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om weerstand te bieden tegen de elementen, zodat u jarenlang van uw Different Doors garagedeur kunt genieten.

 

Pand met erfgoed

Wij begrijpen dat deze panden vaak uniek zijn en daarom is het behoud van het originele aanzicht erg belangrijk. Onze garagedeuren worden in eigen productie op maat gemaakt, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat de deur perfect aansluit op de stijl van uw monumentale woning.

Bovendien kunnen we de deur op een manier ontwerpen en produceren zodat het originele aanzicht van het pand behouden blijft. In het verleden hebben we al verschillende garagedeuren bij monumentale panden gerealiseerd en hierbij hebben we ervoor gezorgd dat de garagedeuren perfect passen bij de stijl van het pand en het oorspronkelijke uiterlijk onveranderd is gebleven.

Onze garagedeuren zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan de modernste eisen op het gebied van veiligheid. Dit is vooral belangrijk omdat monumentale panden vaak ouder zijn en daardoor de isolatie en beveiliging van de garage niet meer ideaal zijn. Zo bent u verzekerd van een veilige en geïsoleerde garage.

Houten garagedeur monumentaal pand
beeldmerk

Veel mogelijkheden om uw woning van een upgrade te voorzien!

Er zijn verschillende stijlen die kunnen worden toegepast als het gaat om het toepassen van een houten sectionaaldeur in bestaande woningen. Zo is het mogelijk om een garagedeur volledig te laten verdwijnen in een wand. Hierdoor wordt de garagedeur pas zichtbaar wanneer deze geopend wordt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zijwaartse beweging voor een extra wow-effect of als de inbouwruimte gering is. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden om de garagedeur ‘achter de dag’ te realiseren.

Garagedeur gelijk met de gevel

Garagedeur achter de dag

Garagedeur met een zijwaartse beweging

Hoe gaat het proces in zijn werk?

  • Stap 1: Neem contact op met Different Doors, wij beantwoorden graag uw eerste vragen.
  • Stap 2: Wij bestuderen graag uw plannen zodat we u van het juiste advies kunnen zien. Stuur ons eventuele tekeningen, voorbeelden en zo veel mogelijk informatie zodat onze productspecialisten u verder kunnen helpen.
  • Stap 3: Onze productspecialist neemt contact met u op om de aanvraag verder door te spreken. Vervolgens kan er eventueel een vervolgafspraak worden ingepland bij u thuis, of u kunt naar ons toe komen. Dan kunt u ook zien hoe onze houten garagedeuren vervaardigd worden in onze hypermoderne productie.
  • Stap 4: Wij maken een passende en vrijblijvende offerte voor u die volledig op basis van uw wensen en eisen wordt opgesteld.
  • Stap 5: Gaan we met elkaar in zee, dan starten we met de voorbereidingen om de garagedeur van uw dromen te realiseren. Wij betrekken graag alle betrokken partijen zodat onze engineers alles tot in detail kunnen uitwerken in 3D.
  • Stap 6: Op de gewenste dag van montage komen onze ervaren monteurs uw garagedeur met de hoogste precisie plaatsen.

Enkele klanten die u al voor gingen…

Regelmatig ontvangen wij fijne reviews van onze klanten. Het is erg prettig om terug te lezen dat ze Different Doors aanbevelen en ze het proces als prettig hebben ervaren. Met als resultaat de garagedeur van hun dromen….

Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar onze houten garagedeuren? Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op uw vragen. Bent u op zoek naar passend advies, of wilt u dat we vrijblijvend bij u langs komen en een offerte voor u maken? Neem gerust contact op, wij helpen u graag. Uiteraard kunt u ook meerdere van onze gerealiseerde projecten bekijken.

 

 

Vul hieronder uw gegevens in