Houten garagepoorten

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Ook leverbaar in combinatie met een voordeur en gevelbekleding.
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.

Unieke houten garagepoorten, gebruiksvriendelijk, duurzaam en mooi!

Wanneer u op zoek bent naar houten garagepoorten, geheel op maat gemaakt en in de stijl van uw woning, is Different Doors de partner die u zoekt. Wij bieden u talrijke oplossingen en de houten garagepoorten worden geheel naar wens gemaakt. Houten garagepoorten kunnen worden uitgevoerd als houten sectionaal garagepoort, zijwaartse garagepoort of openslaande garagepoort. Een unieke innovatie die ook zeker het bekijken waard is, zijn onze verticale garagepoorten, die uitgevoerd in hout een ware blikvanger zijn.

Houten garagepoorten geheel op maat

Na het bespreken van uw wensen en mogelijkheden gaat Different Doors aan de slag met het maken van een ontwerp op maat. Een visualisatie van het ontwerp helpt u al voor het uitvoeren het resultaat te beoordelen en bewonderen.  U krijgt een goed beeld van hoe uw unieke houten garagepoort er uit zal komen te zien.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Houten garagepoorten beschikken over een perfecte isolatie, hoge kwaliteit en duurzaamheid. In tegenstelling tot vele andere met hout bekleedde garagepoorten, worden de houten garagepoorten van Different Doors geheel uit hout vervaardigd. De houten garagepoorten geven uw woning een stijlvolle, unieke en natuurlijke uitstraling.

Houten garagepoorten in één lijn met de gevel

Ook is het mogelijk de houten garagepoorten geheel door te laten stromen in een met hetzelfde hout bekleedde gevel. Op deze manier worden de houten garagepoorten bijna zichtloos geïntegreerd in een houten gevel, wat één prachtig geheel vormt. Different Doors beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van houten garagepoorten projecten.

Meer informatie & vrijblijvend advies?

Benieuwd naar de mooiste mogelijkheden voor uw situatie? Different Doors voorziet u graag van uitgebreid advies en informatie. Wij laten u graag zien wat voor uw woning mogelijk is op het gebied van houten garagepoorten. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geïsoleerde sectionaaldeuren

Isolatie

Onze houten garagepoorten zijn uitstekend geïsoleerd. Door de slimme constructie vormen onze garagepoorten geen koudebrug, mits gesloten natuurlijk.

Veilige garagedeur

Beveiliging

De sectionaaldeuren van Different Doors zijn veilig tegen inbraak. Dankzij de automatische mechanische vergrendeling is uw garagepoort altijd veilig afgesloten tegen inbrekers.

Gebruiksgemak

Eenvoudig in gebruik

Met een draadloze drukknop kunt u de sectionaaldeuren eenvoudig openen. De deur opent soepel en snel dankzij de krachtige motor. Ook van buitenaf is de bediening heel eenvoudig met een afstandsbediening, zelfs vanuit uw auto!

Referentie Oregon Pine

“Daar moeten we mee in zee…”

De adviseur heeft alles goed uitgelegd en we dachten daar moeten we mee in zee. Ondanks dat de prijs wel wat hoger was, maar die is het dan ook dubbel waard…

– Familie Thijs, Son & Breugel

Bekijk dit project inclusief interview met de klant >>

Lees meer verhalen van klanten

Waarom een houten garagepoort van Different Doors?

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat!
  • Plaatsing binnen één dag!
  • Oneindig veel bewerkingsmogelijkheden
  • Geheel geïntegreerd in de gevel
  • Houtsoort naar keuze, voorzien van FSC-keurmerk
  • HR++ glas/thermopane
  • Inclusief montage, hoogwaardige afwerking en 10 jaar garantie!


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor spreken we graag met u af, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagepoort kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

Sil Different Doors