Houten garagepoorten

Unieke houten garagepoorten, gebruiksvriendelijk, duurzaam en mooi!

Wanneer u op zoek bent naar houten garagepoorten, geheel op maat gemaakt en in de stijl van uw woning, is Different Doors de partner die u zoekt. Wij bieden u talrijke oplossingen en de houten garagepoorten worden geheel naar wens gemaakt. Houten garagepoorten kunnen worden uitgevoerd als houten sectionaal garagepoort, zijwaartse garagepoort of openslaande garagepoort. Een unieke innovatie die ook zeker het bekijken waard is, zijn onze verticale garagepoorten, die uitgevoerd in hout een ware blikvanger zijn.

Houten garagepoorten geheel op maat:

  • In ieder formaat
  • Oneindig veel bewerkingsmogelijkheden
  • Geheel geintegreerd in de gevel
  • Houtsoort naar keuze, voorzien van FSC-keurmerk
  • In elke gewenste kleur
  • HR++ glas/thermopane
  • 10 jaar garantie

Na het bespreken van uw wensen en mogelijkheden gaat Different Doors aan de slag met het maken van een ontwerp op maat. Een visualisatie van het ontwerp helpt u al voor het uitvoeren het resultaat te beoordelen en bewonderen.  U krijgt een goed beeld van hoe uw unieke houten garagepoort er uit zal komen te zien.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Houten garagepoorten beschikken over een perfecte isolatie, hoge kwaliteit en duurzaamheid. In tegenstelling tot vele andere met hout bekleedde garagepoorten, worden de houten garagepoorten van Different Doors geheel uit hout vervaardigd. De houten garagepoorten geven uw woning een stijlvolle, unieke en natuurlijke uitstraling.

Houten garagepoorten in één lijn met de gevel

Ook is het mogelijk de houten garagepoorten geheel door te laten stromen in een met hetzelfde hout bekleedde gevel. Op deze manier worden de houten garagepoorten bijna zichtloos geintegreerd in een houten gevel, wat één prachtig geheel vormt. Different Doors beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van houten garagepoorten projecten.

Meer informatie & vrijblijvend advies?

Benieuwd naar de mooiste mogelijkheden voor uw situatie? Different Doors voorziet u graag van uitgebreid advies en informatie. Wij laten u graag zien wat voor uw woning mogelijk is op het gebied van houten garagepoorten. Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000