Oregon pine houten sectionaaldeur

Voor deze moderne bungalow van donkergrijze baksteen heeft Different Doors een houten garagedeur van Oregon Pine gerealiseerd.

Houten sectionaal deur

De op maat gemaakte sectionaaldeur van Oregon Pine bestaat uit vier panelen en opent verticaal. De houten garage is uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de voordeur en kozijnen. Hierdoor wordt er een strak geheel gevormd en sluit de garage mooi aan bij het moderne karakter van de bungalow.

Video

Interview met de klant

Bekijk het filmpje met daarin de ervaring van de klant met Different Doors in combinatie met beelden van de garagedeur.

Oregon Pine

De houten garagedeur is gemaakt van horizontaal geplaatste planken van Oregon Pine. Oregon Pine is een naaldhoutsoort die voornamelijk groeit in de bossen van Noord-Amerika en Canada. De houtsoort is sterk en daardoor zeer geschikt om te gebruiken voor deuren en kozijnen. Oregon Pine is een redelijk duurzame houtsoort en geeft een luxe uitstraling aan elke woning.

Alles is mogelijk

Ook uniek bij Different Doors zijn houten voordeuren. Ook een houten voordeur in een aluminium kozijn behoort tot de mogelijkheden. Different Doors produceert deze geheel naar uw wensen en eisen. Zodat deze aansluiten bij een bestaande situatie. Alle houtsoorten zijn mogelijk. Denk onder andere aan eiken, red cedar, afrormosia, meranti, padoek, barnwood en ga zo maar door. Wat u wenst, wij maken het.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren met voordeur
Horizontale houten garagedeuren