Oregon pine houten sectionaaldeur

Voor deze moderne bungalow van donkergrijze baksteen heeft Different Doors een houten sectionaaldeur van Oregon Pine gerealiseerd.

Houten sectionaal deur

De op maat gemaakte houten sectionaaldeur van Oregon Pine bestaat uit vier panelen en opent verticaal. De houten garage is uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de voordeur en kozijnen. Hierdoor wordt er een strak geheel gevormd en sluit de garage mooi aan bij het moderne karakter van de bungalow.

Video

Interview met de klant

Bekijk het filmpje met daarin de ervaring van de klant met Different Doors in combinatie met beelden van de garagedeur.

Oregon Pine

De houten garagedeur is gemaakt van horizontaal geplaatste planken van Oregon Pine. Oregon Pine is een naaldhoutsoort die voornamelijk groeit in de bossen van Noord-Amerika en Canada. De houtsoort is sterk en daardoor zeer geschikt om te gebruiken voor deuren en kozijnen. Oregon Pine is een redelijk duurzame houtsoort en geeft een luxe uitstraling aan elke woning.

Alles is mogelijk

Ook uniek bij Different Doors zijn houten voordeuren. Ook een houten voordeur in een aluminium kozijn behoort tot de mogelijkheden. Different Doors produceert deze geheel naar uw wensen en eisen. Zodat deze aansluiten bij een bestaande situatie. Alle houtsoorten zijn mogelijk. Denk onder andere aan eiken, red cedar, afrormosia, meranti, padoek, barnwood en ga zo maar door. Wat u wenst, wij maken het.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die bij uw situatie passen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren met voordeur
Horizontale houten garagedeuren