Burendeal van Different Doors

U bent op zoek naar een nieuwe garagedeur, en de deur van uw buren is ook aan vervanging toe? Profiteer samen van de burenkorting van Different Doors! Wanneer u én uw buren kiezen voor een garagedeur van Different Doors ontvangt u beide 150 euro korting cadeau!

 

Unieke en stijlvolle garagedeuren die volledig op maat gemaakt worden naar uw wensen en eisen. Uitstekend geïsoleerd, perfect beveiligd tegen inbraak en vakkundig gemonteerd.

Meer informatie aanvragen

Wanneer geldt deze aantrekkelijke burendeal?

Onze burenkorting geldt bij de aankoop van onderhoudsarme openslaande garagedeuren, en houten openslaande garagedeuren. Heeft u vragen naar aanleiding van deze burenkorting of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Uw ‘buren’ hoeven niet naast u te wonen, dezelfde buurt mag ook. (binnen 20 km)

Enkele voorbeelden van buren met dezelfde openslaande garagedeur:

 Openslaande garagedeuren Buren

Voordelen van Different Doors

Kies voor een garagedeur van Different Doors en profiteer sowieso van de volgende voordelen

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Wij leveren garagedeuren met thermisch onderbroken kozijn en dorpel voor optimale isolatie. Door de slimme constructie van onze garagedeuren heeft u daarnaast ook geen last van een koudebrug.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** krukset én driepuntssluiting. Lees hier meer over extra beveiligingsopties.


Wat kunnen u en uw buren verwachten tijdens het vervangen van uw garagedeur door Different Doors?

Tip: Neem geen risico met het zelf verwijderen van uw oude garagedeur. Dat nemen wij graag voor u uit handen.

Goed opgeleide monteurs die uw garagedeur, en die van uw buren perfect monteren. Dat vinden wij belangrijk. Different Doors werkt met eigen vakkundige montageteams met oog voor detail en weet zo een perfecte montage, installatie en afwerking te garanderen. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op onze producten! Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen én plaatsing door onze eigen vakkundige montageteams, durven wij u kwaliteit en een lange levensduur te garanderen.

Binnen 4 uur is uw garage 100% volledig netjes afgewerkt en kan ons team beginnen aan die van uw buren.

Meer informatie?