Openslaande garagedeuren van Different Doors:

  • Hoogst mogelijke isolatie door geïsoleerde deuren én kozijn
  • Optimaal beveiligd tegen inbraak met SKG*** sloten
  • Volledig op maat gemaakt
  • 10 jaar garantie op alle garagedeuren
  • Alleen garagedeuren met de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Bij Different Doors kunt u kiezen uit twee soorten openslaande garagedeuren:

Beide soorten garagedeuren zijn perfect geïsoleerd en beschikken over hoogwaardige veiligheidsfuncties. Daarnaast creëert u met deze garagedeuren een unieke uitstraling die uw woning nog aantrekkelijker maken. Kortom, openslaande garagedeuren waar u jarenlang plezier van heeft.

 

Vrijblijvend advies en een offerte op maat

Different Doors werkt met vrijblijvende afspraken aan huis. Samen met u wordt de beste oplossing gekozen, passend bij uw budget, wensen en eisen. Alle garagedeuren worden volledig op maat gemaakt, alles is dus mogelijk. Aan tafel ontvangt u direct een op maat gemaakte offerte. Ook werkt Different Doors met eigen montageteams waardoor er een perfecte installatie gegarandeerd wordt. Mede daardoor krijgt Different Doors op basis van meer dan 1000 klantervaringen een 9,8 als beoordeling.


Kwaliteit met 10 jaar garantie

Kiezen voor Different Doors is kiezen voor kwaliteit. We leveren u een hoogwaardige afwerking en gebruiken enkel hoogwaardige materialen. Wij garanderen u onze kwaliteit! U krijgt van ons daarom 10 jaar garantie op uw openslaande garagedeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor plannen we graag een adviesgesprek in, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf €2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Niets op aan te merken”

Zeer tevreden over de service en het product.
Het begon met het bezoek van de verkoper aan huis. Erg vriendelijk maar vooral kundig. Luistert goed naar mijn wensen en vertaald dit naar de ideale deur voor onze situatie. Geeft hierbij tips en stelt vragen om te checken of je overal rekening mee houd. Duidelijk over de kosten en de levering.
Na de aanbetaling gedaan te hebben krijg ik na de afgesproken 8 weken bericht van de planner om een afspraak te maken voor de plaatsing.
Heren komen op tijd en werken schoon en netjes. Overleggen hoe ik het wil hebben en ze plaatsen de deur binnen de afgesproken tijd. De heren zijn kundig en vriendelijk.

E. Bloos op 6 juli 2022

Lees meer verhalen van klanten