Bezoek ons splinternieuwe bedrijfspand!

Wat enkele jaren begon met een droom is nu werkelijkheid geworden! Het nieuwe bedrijfsgebouw van Different Doors is klaar! Om dit te vieren is iedereen welkom om op vrijdag 30 juni of zondag 2 juli ons nieuwe pand in Budel te komen bekijken.

Voor architecten, aannemers & bouw gerelateerde bedrijven
Datum: vrijdag 30 juni 2023
Tijd: tussen 14:00 en 19:00 uur
Gelieve van tevoren aan te melden via deze link

Vrije inloop voor iedereen
Datum: zondag 2 juli 2023
Tijd: tussen 13:00 en 16:00 uur

📍 Locatie: Randweg-Zuid 28, 6021PT Budel

Uitslag tekenwedstrijd open dag!

Wat een geweldig mooie tekeningen hebben we mogen ontvangen. Het enthousiasme en het talent is terug te zien in alle 34 tekeningen. Dank daarvoor!

Zoals in iedere wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn, en dat is geworden:

Jens van Dijk! Van harte gefeliciteerd!

Voor alle andere deelnemers ligt er vanaf donderdag a.s. een snoepzak klaar bij Different Doors, deze mag je op komen halen :).

Waarom je deze dag niet mag missen?

✅ Je gaat op verkenning in onze hypermoderne productie en ziet hoe we garagedeuren tot leven brengen.

✅ Je ontdekt alles over ons volledig duurzame bedrijfsgebouw, het eerste in Nederland dat voldoet aan de energie neutraliteitseisen van 2050!

✅ Je aanschouwt onze prachtige garagedeuren in echt in onze showroom met volledig experience center.

✅ Je ontmoet ons enthousiaste team dat je graag alles vertelt over onze producten, het duurzame bedrijfsgebouw en het werken bij Different Doors.

✅ En natuurlijk nog veel meer …

beeldmerk

volledig energiegeutraal bedrijfsgebouw

Sneak peak

Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk de video voor een impressie van de buitenzijde van ons volledig energieneutrale bedrijgsgebouw. We kunnen je beloven dat de binnenkant net zo spectaculair is, maar dan moet je zelf komen ervaren!

Volledig duurzaam bedrijfsgebouw

Ons nieuwe pand is het eerste bedrijfsgebouw in Nederland dat voldoet aan de energie-eisen van 2050 die vast gesteld zijn in het klimaatakkoord van Parijs! Hoe we dit hebben weten te realiseren? Onder andere door volledig hout skeletbouw toe te passen, een Hot Cold Storage System voor het verwarmen en koelen van het pand, een thermische schil, triple beglazing en zonnepanelen op het dak.

We vertellen je er alles over op 2 juli!

Aannemer of architect?

We verwelkomen je graag op vrijdag 30 juni!

Ben je aannemer of architect en zou je graag een kijkje komen nemen in ons nieuwe bedrijfspand? Dan nodigen we je graag uit op vrijdag 30 juni tussen 14.00 en 19.00 uur. We zorgen ervoor dat we je deze dag te woord kunnen staan onder het genot van een hapje en een drankje. Kan je niet op vrijdag 30 juni? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom op zondag 2 juli.

Different Doors steunt BIVAK!

Tijdens de open dag vragen we graag aandacht voor een goed doel dat dichtbij ons staat: BIVAK (Bijzonder Innovatief Onderwijs).

Over BIVAK
Bij BIVAK ligt de focus op technisch onderwijs dat innovatief is en past bij de huidige ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Door leerlingen lokaal op te leiden, wordt de kans vergroot dat ze in de buurt gaan werken én wonen. Dit zorgt ervoor dat technische vacatures sneller worden ingevuld en lokale bedrijven blijvend kunnen groeien en ontwikkelen.

Mocht je een vrijwillige bijdrage willen doen kan dat online via deze link of via de donatiebox die aanwezig is op onze open dag. 📩 Alle donaties zijn 100% gericht aan BIVAK.

beeldmerk
beeldmerk

Vragen over onze open dag?

Vul het contactformulier in en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op