Voordelen openslaande garagedeuren

Wanneer u kiest voor een openslaande deur van Different Doors dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor vakmanschap en klantgerichtheid. Doordat wij luisteren naar signalen uit de markt blijven we onze openslaande garagedeuren ontwikkelen. Hierdoor zijn onze garagedeuren voorzien van de meest moderne technieken.

 

De voordelen van openslaande garagedeuren op een rijtje:

  • Hoogst mogelijke isolatie door geïsoleerde deuren én kozijn
  • Optimale beveiliging
  • Gebruiksgemak voor het hele gezin
  • Volledig op maat gemaakt
  • Snelle levertijd
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
Openslaande garagedeur antracietgrijs

Hoogst mogelijke isolatie door geïsoleerde deuren én kozijn

✓ Thermisch onderbroken kozijnen
Naast geïsoleerde deurpanelen is ook het bijgeleverde kozijn isolerend. Dit doordat het buiten- en binnen kozijn worden gescheiden door een kunststof profiel. Hierdoor ontstaat stilstaande lucht waarmee de koude lucht buiten blijft, en de warme lucht binnen. Desondanks blijft het kozijn maar 6 centimeter dik.

✓ Speciaal materiaal en aftimmering
Om de isolatie compleet te maken denken wij bij Different Doors ook aan de openingen rondom het kozijn en de deur. Wij plaatsen hier een speciaal materiaal dat opzwelt en de eventuele kieren perfect opvult. Voor extra isolatie is het mogelijk om te kiezen voor aftimmering rondom het kozijn.

✓ HR++ glas thermopane
Alle garagedeuren van Different Doors kunnen worden uitgevoerd met glas. Hiervoor gebruiken wij HR++ thermopane beglazing. Dit is een sterk isolerend glas waardoor warmte- en koude verlies tegengegaan wordt.

Optimale inbraakbeveiliging

Meerpuntssluiting:
De openslaande garagedeuren worden middels haaksloten op 3 of 5 punten vergrendeld. Dit maakt het vele malen lastiger voor inbrekers om binnen te geraken.

✓ SKG*** anti kerntrek krukset:
De garagedeuren zijn voorzien van anti kerntrek krukset met drie sterren SKG-keurmerk. Hiermee biedt uw garagedeur bescherming tegen de nieuwste inbraakmethodes.

✓ Espagnolet sluitingen
Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagedeur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is.

Veilige garagedeur
Garagedeur met glas

Gebruiksgemak voor het hele gezin

Openslaande garagedeuren zijn gemakkelijk te openen door alle leden van het gezin, zelfs de kleintjes. Een wereld van verschil in vergelijking met oude kanteldeuren, licht in gewicht én geruisloos. Vaak wordt er voor een openslaande garagedeur gekozen als er veel met de fiets/motor/scooter gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Door de brede opening is het in- en uitlopen met een fiets (of motor of scooter) in de hand namelijk geen enkel probleem. Wordt de garagedeur in veelvoud gebruikt omdat deze dient als extra achterom voor het huis of entree voor een hobby- of praktijkruimte? Ook dan is een openslaande garagedeur ideaal.

Volledig op maat gemaakt

De openslaande garagedeuren van Different Doors worden volledig aan de hand van uw wensen geproduceerd. Met hulp van onze adviseurs bepaalt u dus helemaal zelf hoe uw garagedeur er uit moet komen te zien! Op deze manier kunnen we uw nieuwe garagedeur perfect aan laten sluiten bij uw huidige woning.

Openslaande garagedeur verticaal glas

Snelle & vakkundige montage

Doordat onze eigen vakkundige montageteams uw garagedeur komen plaatsen ervaart u zo min mogelijk overlast. Gemiddeld hebben onze monteurs slechts 4 uur nodig om uw oude garagedeur te demonteren en uw nieuwe openslaande garagedeuren te installeren. In een mum van tijd profiteert u van uw nieuwe, perfect geïsoleerde en beveiligde garagedeur.

Meer informatie?

Wilt u na het lezen van dit artikel graag meer weten over onze openslaande garagedeuren? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Advies garagedeur

Vul hier uw gegevens in