Prijzen openslaande garagedeuren

“Wat is de prijs van een openslaande garagedeur?” Dat is een vraag die ons met regelmaat gesteld wordt. Wij begrijpen dat de prijs een belangrijke factor is in uw aankoopbeslissing, echter is het lastig om op voorhand een exacte prijs te geven. Al onze garagedeuren worden namelijk op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Wel geven we u graag inzicht in hetgeen dat u kunt verwachten.

Onderhoudsarme openslaande garagedeur

Volledig op maat gemaakt

De prijs van uw op maat gemaakte garagedeur hangt af van uw eisen en wensen. Zo kunt u uit meer dan 50 opties kiezen die de uiteindelijke prijs van uw garagedeur bepalen. Denk hierbij aan opties als:

  • De afmetingen van uw garagedeur: lengte x breedte
  • De kleur: wilt u een openslaande garagedeur in standaardkleur (RAL 9016) of een kleur naar keuze?
  • Wilt u een garagedeur met glas? Zo ja, is dit transparant of melkglas?
  • Wilt u dat de monteurs van Different Doors uw oude garagedeur demonteren en afvoeren?
  • Wilt u dat wij de garage binnen extra aftimmeren voor meer isolatie?

Tijdens een vrijblijvende afspraak doorloopt u samen met een van onze adviseurs al deze opties. Zo wordt u geïnformeerd over de meerwaarde en eventuele meerprijs van bepaalde punten. Op basis hiervan kunt u een voor uw perfecte garagedeur samenstellen.

Openslaande garagedeur antracietgrijs

Prijs onderhoudsarme openslaande garagedeuren

We kunnen u enkel een richtprijs meegeven, onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren starten vanaf €2900. De meeste die we realiseren zitten tussen de €2900,- en de €4500,-. Dit is inclusief BTW, montage en 10 jaar garantie. Alle uiteenlopende opties zijn in dit gemiddelde meegenomen.

Prijs houten openslaande garagedeuren

Onze houten openslaande garagedeuren starten vanaf €4500. De meeste die we realiseren liggen qua prijs tussen de €4500 en €5500. Ook dit is inclusief BTW, montage en 10 jaar garantie.

De voordelen op een rij

Kies voor een openslaande garagedeur van Different Doors en profiteer van de volgende voordelen:

Garagedeuren met hoge isolatiewaarde

Onze garagedeuren zijn perfect geïsoleerd. Dit geldt zowel voor onze onderhoudsarme als houten garagedeuren.

10 jaar garantie op al onze garagedeuren

Kwaliteit en betrouwbaarheid, dat is waar Different Doors voor staat. Dit ziet u terug in de 10 jaar garantie die we geven op al onze garagedeuren.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn openslaande garagedeuren van Different Doors voorzien van een extra veilige SKG *** krukset én drie- of vijfpuntssluiting.


Vrijblijvende offerte?

Wilt u graag meer informatie of een gerichtere prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze adviseurs voorziet u graag van advies en een voor u op maat gemaakte offerte.

adviseurs Different Doors

 

Contactformulier