Openslaande garagedeuren van hoge kwaliteit

Omdat de aanschaf van een nieuwe garagedeur geen dagelijkse activiteit is wilt u vanzelfsprekend een garagedeur van hoge kwaliteit. Bij Different Doors bent u dan aan het juiste adres!

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors:

  • Onderhoudsvrij, sterk materiaal
  • Hoogst mogelijke isolatie door geïsoleerde deuren én kozijn
  • Standaard voorzien van 5-puntssluiting
  • Volledig gepoedercoat in alle RAL-kleuren
  • 10 jaar garantie
Onderhoudsarme openslaande garagedeur

Materiaal

De deurpanelen van onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren worden gemaakt van staal. Deze monteren we standaard in de door ons bijgeleverde aluminium kozijnen. Beide materialen zijn ontzettend sterk en duurzaam waardoor u jaren plezier zult hebben van uw garagedeur.

Onderhoudsarme openslaande garagedeur

Poedercoating

Onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren worden voorzien van een poedercoating in een RAL-kleur naar keuze. Poedercoating is, vanwege het smelten van de coating in een oven, uiterst sterk. Hierdoor ontstaan er minder makkelijk krassen in het paneel dan wanneer deze van een natlak voorzien is.

HR++ glas

Wanneer een klant kiest voor een garagedeur met glas is dit bij ons standaard HR++ glas. Dit is hoogrendementsglas met een uitstekende isolatiewaarde.

Tip! Controleer bij het vergelijken van garagedeuren met glas extra goed of er ‘echt’ glas of plexiglas aangeboden wordt.

Isolatie

Wij leveren garagedeuren met hoogwaardig geïsoleerde deurpanelen en een thermisch onderbroken kozijn voor optimale isolatie. De panelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een isolatiewaarde (U-waarde) tussen de 0,7 W/m2K en 0,48 W/m2K. Hier geldt: hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolatiewaarde. Onze deurpanelen, met een isolatiewaarde lager dan 1, laten dus zeer weinig kou (of hitte) door. Daarnaast plaatsen we de openslaande garagedeuren in een thermisch onderbroken kozijn. Deze thermische onderbreking voorkomt dat er een koudebrug ontstaat tussen het binnen- en buitenkozijn.

Openslaande garagedeur onderhoudsvrij

Inbraakbeveiliging

Onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren worden standaard uitgevoerd met onderstaande beveiligingstechnieken.

✓ Vijfpuntssluiting:
De openslaande garagedeuren worden middels haaksloten op 5 punten vergrendeld. Vijf keer zo lastig dus om binnen te geraken!

✓ SKG*** anti kerntrek krukset:
De garagedeuren zijn voorzien van anti kerntrek krukset met drie sterren SKG-keurmerk. Hiermee biedt uw garagedeur bescherming tegen de nieuwste inbraakmethodes.

✓ Espagnolet sluitingen
Dit is een extra beveiliging die ervoor zorgt dat uw garagedeur enkel te openen is wanneer de doorgaande vleugel geopend is.

10 jaar garantie

Door de kwalitatieve eigenschappen van onze garagedeuren in combinatie met vakkundige montage geven wij standaard 10 jaar garantie. Mochten er toch onverhoopt problemen ontstaan met uw garagedeur, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel en goed mogelijk opgelost worden.

Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar onze garagedeuren? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in