Ontwerp uw eigen openslaande garagedeur!

Bij Different Doors bent u niet gebonden aan standaard maten, standaard kleuren of een standaard ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat de garagedeur bij u en uw woning past. In een gesprek met een van onze adviseurs wordt u dan ook geheel vrij gelaten in de keuzes die u maakt. Stap voor stap doorloopt u samen met ons het ontwerp proces en wordt er uiteindelijk een tekening gemaakt van de gewenste deur.

Afmetingen

De onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors hebben een maximale breedte van 3000mm en een maximale hoogte van 2500mm. Een van onze product specialisten komt de garagedeur altijd kosteloos inmeten zodat u verzekerd bent van een goed passende garagedeur.

Deurpanelen

Het uiterlijk van uw garagedeur wordt grotendeels bepaald door de panelen waar u voor kiest. Past een houtnerf paneel mooi bij uw huis? Of wilt u liever een moderne deur met gladde panelen? Daarnaast kunt u kiezen voor horizontale of verticale belijning of juist een glad vlak.


Kleur

Een openslaande garagedeur van Different Doors is verkrijgbaar in alle verschillende RAL kleuren. U kunt ervoor kiezen uw kozijn, scharnieren en deur vleugels dezelfde kleur te geven. U kunt ze daarentegen ook voorzien van een andere kleur.

Toevoeging van glas

Uw openslaande garagedeur van Different Doors kan uitgevoerd worden met glas. Onze garagedeuren met ramen zijn standaard voorzien van HR++ glas, dit kan helder of melkglas zijn. Daarnaast heeft u de keuze uit horizontaal of verticaal glas in de deur.


Meer informatie?

Bent u na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar onze openslaande garagedeuren? Klik hier voor een impressie van recente projecten. Graag een persoonlijk gesprek? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor informatie, advies en een offerte op maat. Laat daarvoor uw gegevens achter via het contactformulier.

 

Garagedeur advies

Vul hieronder uw gegevens in