garagedeur op maat

Ontwerp uw eigen openslaande deur!

Een openslaande deur in uw garage volledig naar eigen ontwerp? Welk paneel past het beste bij uw woning? En in plaats van horizontaal heeft u liever verticaal glas in de deur? Dit zijn een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij u bieden bij Different Doors.

Een openslaande deur ontwerpen

Bij Different Doors bent u niet gebonden aan standaard maten, standaard kleuren of een standaard ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat de garagedeur bij u en uw woning past. In een gesprek met een van onze adviseurs wordt u dan ook geheel vrij gelaten in de keuzes die u maakt. Stap voor stap doorloopt u samen met ons het ontwerp proces en wordt er uiteindelijk een tekening gemaakt van de gewenste deur. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de verschillende mogelijkheden bij Different Doors:

De kleur van uw openslaande deur

Een openslaande garagedeur van Different Doors is verkrijgbaar in alle verschillende RAL kleuren. U kunt ervoor kiezen uw kozijn, scharnieren en deur vleugels dezelfde kleur te geven. U kunt ze daarentegen ook voorzien van een andere kleur.

 

De panelen en verdeling

Het uiterlijk van uw garagedeur wordt grotendeels bepaald door de panelen waar u voor kiest. Past een houtnerf paneel mooi bij uw huis? Of wilt u liever een moderne deur met gladde panelen? U kunt er ook voor kiezen uw panelen te voorzien van een mooie structuur lak.

Naast de verschillende panelen kunt u ook de verdeling van uw deur zelf bepalen. Wilt u uw garagedeur ongelijk verdeeld? Geen probleem bij Different Doors. U kunt zelf aangeven hoe breed u uw deurvleugels wilt hebben.

Een openslaande deur met ramen

Uw openslaande garagedeur van Different Doors kan uitgevoerd worden met glas. U heeft hierbij verschillende mogelijkheden zoals plexiglas, HR++ glas helder of HR++ melk glas. De openslaande deur kan volledig voorzien worden van glas, of enkel boven in de deur. Daarnaast heeft u de keuze uit horizontaal of verticaal glas in de deur.

Advies op maat?

Wilt u graag meer weten over het ontwerpen van uw eigen openslaande deur? Vul dan nu het contactformulier in of bel naar +31 (0)495-470000. U krijgt van ons het juiste advies en de garagedeur die bij u past. We zien u graag in onze showroom in Budel of komen geheel vrijblijvend bij u langs.