Garagedeur met loopdeur

Indien u op zoek bent naar een garagedeur inclusief loopdeur, zit u bij Different Doors helemaal goed. Naast houten openslaande deuren bieden wij u ook onderhoudsvrije openslaande deuren aan. Bij Different Doors ontwerpen we garagedeuren geheel naar wens, zodat u precies de deur krijgt die bij u past.

 

Wanneer is een loopdeur voor u handig?

✔ Wanneer u (elektrische) fietsen, scooters of motoren in de garage opbergt
✔ Wanneer u uw garage als extra entree voor uw woning gebruikt
✔ Wanneer u meermaals per dag uw garage in- en uitloopt

 

Houten loopdeuren

Different Doors maakt garagedeuren inclusief loopdeur naar ieder ontwerp. U kunt zelf aangeven hoe u de garagedeur graag ziet. Houten openslaande deuren kunnen zowel gemaakt worden met verticale of horizontale panelen. Ook kunt u kiezen uit een design inclusief of exclusief glas. Daarnaast kunnen de loopdeuren zowel symmetrisch als asymmetrisch geplaatst worden. Different Doors realiseert uw garagedeur wensen, om op deze manier de perfecte deur te creëren die bij u en uw woonomgeving past.

Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor projecten waarbij we loopdeuren in combinatie met een houten sectionaaldeur hebben geplaatst.


Onderhoudsvrije loopdeuren

De onderhoudsvrije loopdeuren van Different Doors zijn naast de houten openslaande deuren geheel op maat te maak. Naast de bovengenoemde keuzemogelijkheden voor uw loopdeur, kunt u bij de onderhoudsvrije openslaande deuren ook kiezen voor een vlakke-, smalle-, of middenprofilering. De onderhoudsvrije deuren zijn te verkrijgen in glad profiel, maar ook uitgevoerd met een houtnerven uitstraling. Door de vele keuzemogelijkheden creëert u een garagedeur die perfect bij u past.

Op de afbeeldingen hieronder ziet u enkele projecten van Different Doors waarbij openslaande garagedeuren gerealiseerd zijn. Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie over het project.


Meer informatie? Laat vrijblijvend uw gegevens achter

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

 

Adviesgesprek openslaande garagedeur

Vul hieronder uw gegevens in