Garagedeur prijzen

Kosten van een garagedeur

Uw garagedeur is verouderd, functioneert niet meer goed, bevat niet meer de gewenste uitstraling, wegens praktische redenen of voor nieuwbouw bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur. Bij uw zoektocht naar een nieuwe garagedeur spelen diverse factoren een rol. Denk hierbij aan uitstraling, gemak, isolatie, veiligheid, maar ook de prijs van een garagedeur speelt hierbij vaak een belangrijke rol. Prijzen van garagedeuren zijn sterk afhankelijk van de keuzes die u maakt in elementen die de garagedeur zal bevatten.

Passende prijsopgave aan de hand van uw wensen

Bij Different Doors worden alle garagedeuren op maat geproduceerd, geheel naar wens van de klant. Dat wil zeggen dat u als klant kunt aangeven hoe de garagedeur er uit moet komen te zien, welke elementen de garagedeur dient te bevatten, in welke mate deze geïsoleerd is, hoe de scharnieren verwerkt worden, hoe groot het glaswerk is wat in de deur verwerkt wordt, horizontaal/verticaal en noem maar op. Talloze mogelijkheden, ieder met een eigen prijskaartje. Garagedeuren prijzen zijn dus nooit standaard en voor iedere klant anders. De prijs van een garagedeur is totaal afhankelijk van het maatwerk ontwerp voor de klant.

U kunt bij ons terecht voor de volgende soorten garagedeuren: 

  • Openslaande garagedeuren, hout en onderhoudsvrij
  • Elektrische garagedeuren (sectionaaldeuren) van hout
  • Zijwaartse garagedeuren van hout
  • Verticale sectionaaldeuren van hout
  • Bijzondere garagedeuren, wij maken uw wens realiteit!

Unieke garagedeuren – offerte op maat

Different Doors produceert unieke garagedeuren geheel op maat en naar wens van de afnemer. Er worden geen standaard garagedeuren aangeboden, waardoor prijzen van garagedeuren op voorhand niet vastliggen. Om een passende prijs voor uw gewenste garagedeur te kunnen maken dient Different Doors te allen tijden uw wensen en mogelijkheden te bespreken, zodat op basis hiervan een passende prijs samengesteld kan worden. Op deze manier kunnen alle mogelijkheden en keuzes getoond worden, zodat u de garagedeur krijgt die bij u past. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor mogelijk ongevraagde elementen van een garagedeur. Heeft u een bepaald budget? Laat dit ons vooral weten, dan kunnen we daar uiteraard rekening mee houden.

Meer informatie over garagedeur prijzen?

Wenst u graag meer informatie over prijzen van garagedeuren? Wij komen graag vrijblijvend bij u voor het maken van een passende prijsopgave, gebaseerd op uw specifieke wensen. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste keuzes, behorende bij uw belangen. Voor meer informatie en vrijblijvend advies kunt u telefonisch contact opnemen, een email sturen naar info@differentdoors.nl of gebruik maken van ons contactformulier.