Different Doors uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar

Zaterdag 9 november 2013 heeft voor de derde keer de ‘Ondernemer van het Jaar – Cranendonck’ verkiezing plaats gevonden. Dennis van Moorsel van de gelijknamige Plus supermarkt in Budel-Schoot is verkozen tot Cranendonckse ondernemer van het jaar, in de categorie vanaf vijftien werknemers. Bij de ondernemingen tot vijftien werknemers won Sil Kuppens van Different Doors. Het thema van dit jaar was ‘ondernemen in roerige tijden’.

De jury

De deskundige, en vooral ook objectieve en onafhankelijke jury bestond uit: Marga Vermeu, Burgemeester Gemeente Cranendonck (foto: midden), Philip de Goey, Decaan van de Faculteit Werktuigbouwkunde TU Eindhoven (foto: 2e van links) en Willibrord van Beek, waarnemend Commissaris van de Koning provincie Utrecht (foto: 2e van rechts).

Ondernemer van het Jaar

Sil Kuppens heeft de titel ‘Ondernemer van het Jaar’ gewonnen omdat hij als zeer jonge ondernemer al veel enthousiasme en ambitie uitstraalt. Hij is Different Doors gestart toen het economische tij al wat minder was. En dat getuigt volgens de jury van lef. In de afgelopen jaren heeft Different Doors een behoorlijke groei laten zien en diverse ‘grote spelers’ aan zich weten te binden, waaronder VDL en Peijnenburg. De klantgerichtheid binnen Different Doors is volgens de jury bijzonder groot te noemen. Dit blijkt ook uit de slogan: ‘Kwaliteit is de klant meer geven dan hij verwacht. Zorg altijd voor 100% klanttevredenheid.’ Sil Kuppens heeft een duidelijke toekomstvisie. Hij wil zijn producten blijven innoveren, met het behoud van een topkwaliteit én meer dan tevreden klanten!

Woord van dank

Via deze weg wil Sil Kuppens graag alle klanten die afgelopen jaren het vertrouwen hebben gehad in Different Doors enorm bedanken. Ook de medewerkers wil hij graag bedanken, voor de bijdrage die zij hebben geleverd aan het succes van hun bedrijf. Maar ook de organisatie van de ‘Ondernemer van het Jaar 2013 – Cranendonck’ verkiezing en de jury, mogen niet vergeten worden!

Hieronder vindt u een sfeer impressie van de feestavond.

 

[slider interval=”4000″ wrap=”true” bullets=”true” controls=”true”] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/feestavond-champagne-OvhJ.jpg” active=”active”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/tafel-gereserveerd-Different-Doors.jpg”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Presentatie-Sil-Different-Doors.jpg”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Presentatie-Sil-Different-Doors-2.jpg”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Prijsuitreiking-verkiezing-Ondernemer-van-het-Jaar.jpg” /] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Prijs-Ondernemer-van-het-Jaar-2013.JPG”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Winnaars-OvhJ-2013-Dennis-Sil.JPG”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Genomineerden-OvhJ-2013.JPG”/] [slide image=”http://nieuws.s3.amazonaws.com/Feest-showroom-Different-Doors.JPG”/] [/slider]