Belangrijke informatie vooraf…

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u om onderstaande informatie door te lezen.

Langere levertijden

Bij Different Doors staat klanttevredenheid voorop en zijn we graag eerlijk naar onze klanten toe. De afgelopen maanden is er een enorme hoeveelheid opdrachten over ons heen gekomen. Zelfs zo veel dat onze productie waar wij alle opdrachten volledig op maat maken de vraag niet kan volgen.

 

Nieuwe productielocatie in Budel

Om toch aan de toenemende vraag de voldoen gaan wij een nieuwe productielocatie realiseren in Budel. We verwachten dit eind 2021 gereed te hebben.

Voor nu betekent het voor u dat de levertijd van houten voordeuren 5 tot 6 maanden is. Uiteraard vinden we dit geen acceptabele levertijd, maar we zijn er liever nu transparant over, dan dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Prijsindicatie

Wat voor u misschien in deze fase al wenselijk is, is een goede prijsindicatie voor het plaatsen van een nieuwe houten voordeur. Houten voordeuren starten vanaf €5500 inclusief btw en montage. Echter de meeste houten voordeuren die we realiseren vergen een investering van tussen de €5500 en €7500 inclusief btw en montage.

U kunt hieronder uw offerteaanvraag doorzetten. Uiteraard kunt u ons altijd bellen en/of mailen als u over bovenstaande nog vragen heeft.

Houten voordeur

  • Leverbaar in alle houtsoorten en ieder formaat.
  • Ook mogelijk in een bestaand kozijn. Of zelfs in een aluminium kozijn.
  • 10 jaar garantie en vakkundig gemonteerd door onze eigen montageteams.
  • Vanaf €5500 inclusief btw en montage.
  • Actuele levertijd 5 tot 6 maanden.