Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

  • Optimale beveiliging en isolatie
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur
  • Altijd 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Al vanaf € 2899,- incl. BTW & montage

5 redenen om uw oude garagedeur te vervangen:

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren zijn erg populair omdat ze direct meerdere problemen oplossen. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een perfecte isolatie van de woning. Daarnaast bieden ze extra veiligheid doordat Different Doors standaard driepuntssluiting voorziet. Ook een mooie uitstraling en veel dagelijks gebruiksgemak is gegarandeerd.

Bij verouderde garagedeuren die we nog vaak tegenkomen is dit niet het geval. Openslaande garagedeuren van Different Doors bieden uitkomst. We geven u 5 redenen om  juist nu nieuwe openslaande garagedeuren te laten plaatsen…

Voorkom onnodig energieverlies

Een goede isolatie is erg belangrijk. Het bespaart hoge energiekosten en is daarmee ook goed voor het milieu. Ook het goed isoleren van uw garage is aan te raden. Kanteldeuren en vele andere garagedeuren laten qua isolatie te wensen over. Vaak komt er via het kozijn toch koude en warme lucht naar binnen. Different Doors hecht veel belang aan het perfect isoleren van garagedeuren en biedt u hierbij de oplossing, perfect geïsoleerde garagedeuren in elke maat en uitvoering.

Bekijk een simpele uitlegvideo

Bescherm uw kostbare bezit

Voor veel mensen is het belangrijk dat de garagedeur beschikt over een perfecte veiligheid. Vaak grenzen garagedeuren direct aan huis en / of bergt u waardevolle spullen op in uw garage, waardoor optimale veiligheid tegen inbraak van groot belang is. Alle garagedeuren van Different Doors zijn standaard voorzien van optimale veiligheid zoals driepuntssluiting en SKG*** kruk. Voor Different Doors is het erg belangrijk enkel garagedeuren van hoge kwaliteit en een goede veiligheid aan te bieden. Zo onderscheid Different Doors zich van concurrenten doordat de garagedeuren standaard reeds voorzien zijn van noodzakelijke veiligheidsopties.

Bekijk een simpele uitlegvideo

Thuiswerken wordt de nieuwe norm

Steeds meer mensen verruilen de drukke kantoren (al dan niet noodgedwongen) in voor een thuiswerkplek. Echter, dat is niet altijd ideaal. Spelende kinderen, bellende familieleden of misschien wel andere factoren die u van uw werk afleiden…
Tip: maak van uw garage een rustige en ideale werkplek. Een garagedeur van Different Doors zorgt voor de isolatie, zodat het ook behaaglijk is in de ruimte…

Different Doors voorziet daarnaast veel praktijkruimtes, nagelstudio’s, kapsalons, beautysalons, pedicures en andere werkruimtes aan huis van een onderhoudsarme (garage)deur.

Besteed juist dit jaar uw vakantiegeld extra nuttig

Dit jaar niet naar uw favoriete vakantieland? Veel mensen kiezen er daarom voor om het vakantiegeld te investeren in hun woning. Dit kan een verbouwing zijn, of misschien toch dit jaar die oude garagedeur maar eens laten vervangen…?

Voorkom onhandige situaties met uw oude garagedeur

Met openslaande garagedeuren van Different Doors is het voor iedereen heel eenvoudig om de garage te gebruiken. Gemakkelijk en geruisloos!

Een verouderde kanteldeur gaat vaak moeizaam open, u moet boven uw macht tillen en het maakt bovendien veel geluid. Openslaande garagedeuren van Different Doors gaan makkelijk open en dicht, en kunnen ook eenvoudig (indien gewenst) door kinderen worden bediend als ze bijvoorbeeld naar school moeten fietsen. Comfort voor het hele gezin…

Bekijk een simpele uitlegvideo

Kortom, meerdere redenen om juist nu te investeren in een nieuwe garagedeuren. Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat u nog vragen heeft. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Onderhoudsvrije openslaande garagedeuren zijn er al vanaf € 2899,- inclusief btw, vakkundige montage en 10 jaar garantie. Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Onze buren zijn jaloers”

Tijdje terug deur laten plaatsen door Different Doors en zijn er ontzettend blij mee.
Van eerste advies tot installatie super tevreden.

Fijne adviseur en hele vaardige monteurs. Dikke aanrader.

Onze buren zijn jaloers op onze mooie nieuwe deur.

Esther geplaatst op 9 april 2021

Lees meer verhalen van klanten

Offerte voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht iets aan heeft! Vult u daarom hieronder alstublieft uw naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 085 160 99 88 Neem contact op