Verticale sectionaalpoort, op maat gemaakt!

Houten sectionaaldeuren kunnen zowel horizontaal als verticaal uitgevoerd worden. Bent u op zoek naar een nieuwe sectionaaldeur met verticale profilering, geheel in de stijl van uw woning? Different Doors maakt uw sectionaalpoort geheel op maat, afgestemd op uw wensen. Wenst u graag een klassieke verticale sectionaalpoort, of juist een moderne verticale sectionaalpoort? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Talloze mogelijkheden

Een houten verticale sectionaalpoort kan worden uitgevoerd in elke stijl, in houtsoort naar keuze, in iedere gewenste kleur en in elk formaat. Het is mogelijk de panelen van verschillende breedtes te voorzien. Ziet u graag smalle latjes of juist bredere panelen? Different Doors produceert uw verticale sectionaalpoort geheel naar wens.

Verticale sectionaalpoort geïntegreerd in de gevel

Ook een houten verticale sectionaalpoort kan geheel weggewerkt worden in een houten gevel. De sectionaalpoort strookt dan vrijwel naadloos door met de gevelbekleding. Dit zorgt voor een prachtig, uniek en stijlvol geheel. U bepaalt tot in de kleinste details hoe de deur eruit zal komen te zien. Wij kunnen u middels een visualisatie uw gedachtes omzetten in visueel beeld, toegepast op uw situatie.

Meer informatie?

De houten verticale sectionaalpoort beschikt over een hoge isolatiewaarde, duurzaamheid en kwaliteit. U profiteert dan ook van 10 jaar all-in garantie voor uw verticale garagedeur. Graag meer informatie of advies? We maken graag met u een vrijblijvende afspraak.


Gegerandeerd tevreden, 10 jaar lang!

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op elk type garagedeur.


        


We maken het u makkelijk!

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, bekijken uw plannen en geven antwoord op uw vragen. Daarvoor komen we graag bij u langs, wanneer u dat uitkomt! Wilt u weten wat uw ideale garagedeur kost? Vraag dan hier direct een offerte aan.

“Enorm blij dat we deze stap gemaakt hebben…”

Wij wilden voor onze boerenschuur een electrische deur van 3.40m breed en 3.30 hoog welke op echte mendeuren moesten gelijken. (Verticale houten planken). Na op internet alle mogelijke bedrijven benaderd te hebben, kwamen we uit bij DifferentDoors. Na een goed gesprek met Sil, besloten we met hem in zee te gaan. Zoals afgesproken werd de deur op tijd geleverd en door vakbekwame monteurs geplaatst. Wij zijn enorm blij dat we deze stap hebben gemaakt en hebben al veel complimenten gekregen.

– Familie Witlox

Lees meer verhalen van klanten

Verticale garagepoorten van Different Doors

  • Different Doors produceert alle garagedeuren in eigen beheer. Ook onze verticale garagedeuren produceren wij zelf!
  • Verticale garagedeuren kunnen worden uitgerust met isolatie- en veiligheidsopties. Bespreek vooral uw wensen!
  • Uw ideeën worden werkelijkheid met Different Doors! Wij denken met u mee en maken elk ontwerp mogelijk.
  • Elektrische verticale garagedeuren worden op maat geproduceerd. Daardoor geschikt voor elke situatie!


        


 

Offerte voor een houten verticale garagepoort ontvangen?

Als u hieronder uw gegevens invult dan bellen of mailen we u. Door antwoord te geven op enkele simpele vragen kunnen we een offerte op maat voor uw samenstellen. Dat is de eenvoudigste en snelste weg naar een prijsopgave waar u ook écht wat aan heeft! Vul daarom hieronder alstublieft uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in.

Liever direct contact?
Bel ons of neem contact op

Bel 0495 470 000 Neem contact op