Verticale sectionaalpoort

Verticale sectionaalpoort, op maat gemaakt!

Houten sectionaaldeuren kunnen zowel horizontaal als verticaal uitgevoerd worden. Op zoek naar een nieuwe sectionaaldeur met verticale profilering, geheel in de stijl van uw woning? Different Doors maakt uw sectionaalpoort geheel op maat, afgestemd op uw wensen. Wenst u graag een klassieke verticale sectionaalpoort, of juist een moderne verticale sectionaalpoort? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Talloze mogelijkheden

Een houten verticale sectionaalpoort kan worden uitgevoerd in elke stijl, in houtsoort naar keuze, in iedere gewenste kleur en in elk formaat. Het is mogelijk de panelen van verschillende breedtes te voorzien. Ziet u graag smalle latjes of juist bredere panelen? Different Doors produceert uw verticale sectionaalpoort geheel naar wens.

Verticale sectionaalpoort geintegreerd in de gevel

Ook een houten verticale sectionaalpoort kan geheel weggewerkt worden in een houten gevel. De sectionaalpoort strookt dan vrijwel naadloos door met de gevelbekleding. Dit zorgt voor een prachtig, uniek en stijlvol geheel. U bepaalt tot in de kleinste details hoe de deur eruit zal komen te zien. Wij kunnen u middels een visualisatie uw gedachtes omzetten in visueel beeld, toegepast op uw situatie.

Meer informatie?

De houten verticale sectionaalpoort beschikt over een hoge isolatiewaarde, duurzaamheid en kwaliteit. U profiteert dan ook van 10 jaar all-in garantie voor uw verticale garagedeur. Graag meer informatie of advies? We maken graag met u een vrijblijvende afspraak.

 

Ontvang een offerte

U kunt ons ook bellen: 0495 470 000