Specials

Specials – Maatwerk Garagedeuren

Different Doors produceert elk type garagedeur volledig op maat en naar wens van de klant. Op deze manier is elke garagedeur speciaal en aan de hand van specifieke wensen, eigenschappen en kenmerken samengesteld. Ook heeft Different Doors enkele unieke projecten mogen uitvoeren welke als specials aangeduid kunnen worden:

Sectionaaldeur met gouden, houten object en bestickering

Maatwerk is de standaard voor Different Doors garagedeuren. Deze elektrische, onderhoudsvrije sectionaaldeur is geheel op maat en naar wens van de klant geproduceerd. Zo is het zetwerk op kleur van de deur gespoten en voorzien van gouden bestickering. In het midden van de sectionaaldeur is een gouden, houten object gemonteerd welke in twee secties mee beweegd met de sectionaaldeur. Dit unieke project is volledig geproduceerd volgens de wensen van de klant.

Aluminium lamellen garagedeuren

Op zoek naar een speciale uitstraling en schitterende design deuren op maat? De kwalitatief hoogwaardige aluminium lamellen deuren zijn onderhoudsvrij, duurzaam en beschikken over een zeer hoge isolatiewaarde. Het minimale ruimteverlies, in combinatie met een optimale gebruiksvriendelijkheid, maken de lamellen tot een must have voor iedere garage. De aluminium lamellen van Different Doors zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Zo is er altijd een deur te maken die perfect past bij uw woning. Indien gewenst kunnen de aluminium lamellen geïntegreerd worden in uw gevel en ook uw loopdeur kan in hetzelfde aluminium worden uitgevoerd. Hierdoor wordt één prachtig geheel gecreëerd. Different doors voor al uw maatwerk garagedeuren.

Different Doors is exclusief dealer van aluminium lamellen garagedeuren in Nederland. Doordat we onze productie in eigen huis hebben, kunnen we een optimale kwaliteit garanderen.
Naast het vervaardigen en monteren van uw aluminium lamellendeuren, neemt Different Doors u ook graag de service en onderhoud uit handen.

Hebt u een unieke vraag of wens op het gebied van garagedeuren? Different Doors gaat graag de uitdaging aan! Voor meer informatie en een vrijblijvend advies gesprek neemt u gerust contact met ons op. Vul hier het contactformulier in.