Voorbeelden van onze:
Zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse garagedeuren zijn deuren die zijwaarts openen en naar de zijkant wegdraaien. U opent de deur zo ver als nodig is: een klein stukje wanneer u de deur gebruikt als loopdeur, of helemaal wanneer u met een voertuig wilt passeren. Met een zijwaartse sectionaaldeur is een loopdeur niet meer nodig. Met dit type garagedeur heeft u keuze tussen een elektrische aansturing of handmatige bediening.

Omdat uw zijwaartse garagedeur geheel op maat wordt geproduceerd, kunnen wij voor elke situatie de juiste deur leveren. U heeft bovendien veel keuzevrijheid. Zo kunt u kiezen uit een onderhoudsvrije zijwaartse deur of een houten zijwaartse sectionaaldeur. Of u nu kiest voor het gemak en comfort onderhoudsvrij of voor de natuurlijke uitstraling van hout, daar houdt uw keuze nog niet op. Met talrijke keuze uit panelen, profielbreedtes en afwerkingen realiseren wij de garagedeur die past bij uw woning en stijl. Bekijk hieronder voorbeelden van zijwaartse garagedeuren die wij in het verleden al hebben ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Lees meer over zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse garagedeuren

Lees meer over onze zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse sectionaaldeuren zijn garagedeuren die via de zijkant wegdraaien. Dit type garagedeur kan worden gebruikt bij zowel haakse als schuine muren. Zijwaartse deuren zijn erg praktisch in gebruik. U opent de deur zo ver als nodig is: van een klein stukje als loopdeur, tot volledig open als garagedeur. De houten zijwaartse garagedeuren zijn optimaal geïsoleerd en bestaan uit houten panelen. Uiteraard worden ze naar wens voorzien van een elektrische motor.

Alle eigenschappen van onze zijwaartse garagedeuren

Zijwaartse garagedeuren