Voorbeelden van onze:
Elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren: gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Different Doors produceert sectionaal garagedeuren op maat. Een solide kwaliteitsproduct dat geschikt is voor elke situatie. Dankzij een uiterst betrouwbare garagedeur-motor opent en sluit de garagedeur soepel en snel. Tevens verzorgt onze motor de mechanische vergrendeling van uw deur.

Sectionaaldeuren van Different Doors kunnen worden toegepast in ieder nieuwbouw- en renovatieproject. De elektrische garagedeuren kunnen dankzij verschillende soorten hout, keuze uit alle RAL-kleuren en deuren met of zonder glas worden uitgevoerd in elke stijl. Of u nu een moderne of klassieke garagedeur zoekt, onze garagedeuren worden naar wens geproduceerd passend bij uw woning. Bekijk hieronder voorbeelden van elektrische garagedeuren die ontworpen, geproduceerd en geplaatst zijn door Different Doors.

Lees meer over elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren

Lees meer over onze elektrische garagedeuren

Zet u regelmatig uw auto in de garage en bent u op zoek naar kwaliteit en comfort? Dan komt u automatisch uit bij de elektrische garagedeur van Different Doors. De sectionaal garagedeur is standaard uitgerust met een uiterst betrouwbare en solide garagedeur-motor met LED-verlichting en is op afstand vanuit uw auto te bedienen. Deze motor zorgt ervoor dat de garagedeur snel en soepel opent / sluit en zorgt tevens voor een mechanische vergrendeling van de garagedeur.

Alle eigenschappen van onze elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren