Zijwaartse houten sectionaaldeur – Waalwijk

Deze zijwaartse houten sectionaaldeur is volledig uit hout geproduceerd en naar wens van de klant samengesteld. De zijwaartse garagedeur is elektrisch bedienbaar, zowel op afstand als met een draadloze drukknop van binnenuit. Deze zijwaartse houten garagedeur is van hoge kwaliteit en geeft de woning een mooie, chique uitstraling.

Video

Zijwaartse houten sectionaaldeur

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen.

Zoekt u ook een zijwaartse garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten voordeuren