Villa Kempische stijl met klassieke garagedeur

Bij deze prachtige villa in Kempische stijl heeft Different Doors de garage van een klassieke garagedeur mogen voorzien. De garagedeur is in dezelfde kleur afgewerkt als de overige houtelementen op het huis. Op deze manier vormen de garagedeur en de woning een strak geheel.

 

Architect: AA+
Copyright: Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine

Gezien in ‘The Art of Living’ magazine

 

klassieke voordeur en garagedeur

Alles is mogelijk

Wist u dat?

We in onze eigen tekenkamer ieder project tot in detail uitwerken? Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw wensen.

Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect wegwerken in uw volledige wand? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Houten sectionaaldeuren