Verticaal houten garagedeur – Driehuizen

In Driehuizen monteerde het montageteam van Different Doors deze mooie elektrische houten sectionaaldeur. Deze elektrische garagedeur met verticale profilering is geproduceerd uit Red Cedar hout en uitgevoerd met slaglat, weldorpel en neutje. Deze extra brede garagedeur is 6000 mm. breed en 2310 mm. hoog. Verticale elektrische garagedeuren zijn een specialiteit van Different Doors. Omdat alle deuren op maat worden geproduceerd kunnen we ook extra brede sectionaaldeuren ontwerpen, produceren en plaatsen.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten verticale garagedeuren
Houten garagedeuren