Twee houten sectionaaldeuren met glas – Boekelo

In Boekelo heeft Different Doors deze twee prachtige houten sectionaaldeuren gemonteerd. Deze houten sectionaaldeuren worden elektrisch bediend en zijn voorzien van HR++ beglazing. De deuren zijn geheel op maat gemaakt en naar wens van de klant. De houten garagedeuren bestaan uit planken van diverse breedtematen en kleuren, zijn voorzien van onderdorpel, slaglat en neutje, waardoor dit prachtige geheel ontstaan is.

Video

Twee houten sectionaaldeuren met glas

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? Of bent u op zoek naar iets geheel anders? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten slaan geen uitdaging uit de weg! Uw garagedeur wordt met de hoogste zorgvuldigheid vakkundig door ons geplaatst.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Verticale houten garagedeuren
Houten voordeuren