Twee elektrisch houten garagedeuren – Wassenaar

Het team van Different Doors heeft deze twee elektrische houten garagedeuren gemonteerd in Wassenaar. De deuren zijn verticaal geprofileerd en voorzien van slaglat, weldorpel, neutje en RAL kleur 5004. Elektrische sectionaaldeuren met een verticale profilering zijn een specialiteit van Different Doors. Alle garagedeuren worden op maat gemaakt. De houten elektrische garagedeuren zijn uitvoerbaar in elke houtsoort en in elke gewenste kleur.

Elektrische houten garagedeuren van Different Doors

Different Doors plaatst door heel Nederland op maat gemaakte garagedeuren. Bekijk bijvoorbeeld eens deze houten garagedeur elektrisch in Belfeld of deze Iroko houten sectionaaldeuren met loopdeur. Ook deze garagedeuren zijn geheel naar wens van de klant ontworpen en geplaatst.

Elektrische garagedeuren in uw pand?

Wilt u uw elektrische garagedeuren door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen? Vraag dan een offerte aan zodat we meteen voor u aan de slag kunnen. Wilt u liever uw vragen aan ons voorleggen? Dat kan! Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in de fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten verticale garagedeuren
Houten garagedeuren