Red Cedar houten sectionaaldeur – Asten

In Asten heeft Different Doors deze mooie houten elektrische houten sectionaaldeur geplaatst . Deze houten garagedeur is uitgevoerd in Red Cedar hout met stuiknaden, horizontaal geprofileerd en achter de dag geplaatst.

Red Cedar informatie:

Red Cedar is een duurzame houtsoort met een natuurlijke uitstraling. De Red Cedar garagedeur in dit project is behandeld met een speciale lak. Dit voorkomt vergrijzing en zorgt er voor dat de houten garagedeur zijn kleur behoudt.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? Of bent u op zoek naar iets geheel anders? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten slaan geen uitdaging uit de weg! Uw garagedeur wordt met de hoogste zorgvuldigheid vakkundig door ons geplaatst.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Horizontale houten garagedeuren