Padoek houten sectionaaldeur – Rijsbergen

Deze prachtige Padoek houten sectionaaldeur is geplaatst in Rijsbergen. Deze elektrische garagedeur is 5000 mm. breed en 2400 mm hoog en volledig achter de dag geplaatst. Deze houten garagedeur is lat om lat uitgevoerd en onbehandeld.

Komt u ook uit de omgeving van Rijsbergen en wilt u graag ook zo’n luxe Padoek houten garagedeur? Neemt u dan contact met ons op!

Toch liever een ander type garagedeur? Bekijkt u dan ook eens onze volledig glazen garagedeur of onze garagedeur met verticaal glas.

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Houten garagedeuren met voordeur