Openslaande garagedeur en loopdeur

In Malden (Gelderland) demonteerde Different Doors de bestaande garagedeur en loopdeur, waarna zij vervolgens de nieuwe openslaande garagedeur en bijbehorende loopdeur monteerde.

De deuren zijn beide uitgevoerd met een vlak glad paneel, in de kleur RAL 5010. Het kozijn en de scharnieren zijn uitgevoerd in de RAL kleur 9001.

De nieuwe openslaande deuren zijn voorzien van een thermisch onderbroken kozijn, RVS deurkruk, drie puntsluiting en een brievenbus. De loopdeur is ook voorzien van een drie puntsluiting.

Doordat de nieuwe deuren uitgevoerd zijn met HR++ glas in het bovenste paneel, creëert men extra licht in de achterliggende ruimte.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar garantie op elk type garagedeur.

Gerelateerde projecten
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren