Mooie, strakke onderhoudsarme bedrijfsdeuren

De eigenaar van Ruud’s VW Shop in Asten (Noord-Brabant) wenste een mooie, professionele uitstraling voor zijn nieuwe pand en koos voor twee openslaande garagedeuren van Different Doors.

De nieuwe openslaande deuren zijn voorzien van een vlak glad paneel, met daarboven helder HR++ glas. De deurvleugels, scharnieren en het kozijn zijn voorzien van de RAL kleur 7016.

De deuren zijn standaard voorzien van een stevige RVS deurkruk, 1 puntsluiting op de loopdeur en verstelbare scharnieren op kleur van de deur. Omdat de deur in Asten in een winkelpand hangt, is de deur voorzien van een geïsoleerd kozijn. De achterliggende ruimte is nu perfect geïsoleerd!

Ook op zoek naar een bedrijfsdeur? Laat u dan informeren via onze bedrijfsdeuren-pagina.

Alles is mogelijk

Het door Different Doors laten ontwerpen en plaatsen van een garagedeur is een plezier! Wij voorzien u van passend advies en samen met u ontwerpen we de dubbele garagedeur geheel naar uw stijl en wensen. De montage wordt vakkundig en snel gedaan door ons eigen professionele montageteam en uw oude garagedeur kan door ons worden afgevoerd. Tot slot krijgt u van ons 10 jaar all-in garantie op elk type garagedeur.

Offerte aanvragen
10 jaar garantie      different doors klanttevredenheid


Uw zekerheden bij Different Doors

Dankzij onze eigen productie en eigen innovaties kunnen wij deuren leveren die u nergens anders kunt krijgen. We geven u de volgende garanties:

  • Garagedeuren op maat uit eigen productie
  • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw deur
  • Perfect isolatie en veiligheid
  • Ons montageteam plaatst uw deur binnen één dag, vaak al binnen een halve dag
  • 10 jaar garantie

Lees meer over onze onderhoudsvrije openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur is een perfect alternatief voor de traditionele kanteldeur. Deze maakt in en uit lopen gemakkelijk, isoleert vele malen beter dan uw oude kanteldeur en is bovendien bijzonder inbraakveilig. Different Doors produceert openslaande dubbele garagedeuren volledig op maat en naar wens van de klant. U heeft keuze uit verschillende soorten panelen (horizontaal of verticaal geprofileerd), glas in of boven uw deur en alle RAL-kleuren. Stel uw moderne of klassieke openslaande garagedeur naar eigen smaak samen. Deze garagedeuren zijn onderhoudsvrij; u heeft er dus geen omkijken naar.

Meer informatie over onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Onderhoudsarme openslaande garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten openslaande garagedeuren
Onderhoudsarme openslaande garagedeuren