Meranti houten sectionaaldeur – Hilversum

Deze prachtige elektrisch houten sectionaaldeur is gemonteerd te Hilversum. Het is een Meranti houten sectionaaldeur, bestaande uit verticale delen. De deur is twee keer gegrond met blanke lak. Deze Meranti houten sectionaaldeur is voorzien van een rechte weldorpel.

Meranti houten sectionaaldeuren

Bent u ook zo onder de indruk van deze mooie houtsoort? Bekijk dan ook eens deze Meranti houten sectionaaldeuren in Putten of deze sectionaaldeuren in Reeuwijk. Wilt u weten wat Different Doors voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag!

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten zijwaartse garagedeuren
Houten garagedeuren