Houten voordeur en garagedeur in monumentaal pand

Dit fraaie monumentale pand in Den Haag heeft Different Doors mogen voorzien van moderne deuren in een klassiek jasje. De elektrische houten sectionaaldeur  en houten voordeur zijn in dezelfde stijl uitgevoerd. Door het toepassen van bossing panelen en sierlijsten krijgt deze woning een bijzonder fraaie uitstraling. Daarnaast zijn deze deuren veilig en perfect geïsoleerd.

Karakteristieke details

Different Doors zorgt er voor dat elke garage aansluit bij de stijl van het bijbehorende pand. In overleg met de klant wordt alles naar wens uitgetekend en uitgevoerd. Zo zijn er bij deze deuren karakteristieke details toegevoegd die het pand nog meer ten goede komen.

Bekijkt u ook eens onze andere garagedeuren die wij geplaatst hebben in monumentale panden, waaronder deze zijwaartse garagedeur of deze onzichtbare sectionaaldeur.

Alles is mogelijk

De garagedeuren van Different Doors worden volledig op maat en in productie gerealiseerd. De adviseurs van Different Doors gaan samen met u om de tafel en werken uw ideeën tot in het fijnste detail voor u uit. Het resultaat: een garagedeur die perfect aansluit bij wat u zoekt!

Heeft u vragen omtrent deze specifieke houten garagedeur voor een monumentaal pand of wilt u graag meer informatie over andere soorten garagedeuren? Neemt u dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren
Garagedeuren voor monumentale panden