Houten voordeur in een aluminium kozijn

Bent u op zoek naar een echte unieke voordeur? En wist u dat het bij Different Doors mogelijk is om uw garagedeur in dezelfde stijl en kleur als uw voordeur te ontwerpen?  De mogelijkheden voor het ontwerpen van uw voordeur en/of garagedeur zijn eindeloos!

Onze houten voordeuren in een aluminium kozijn geven uw woning een echte architectonische en moderne uitstraling. De voordeuren en garagedeuren van Different Doors bieden u een optimale isolatie en veiligheid, zelfs tijdens de koudere dagen! Doordat wij in staat zijn om panelen tot een dikte van 75 mm te produceren bent u ook verzekerd van inbraakwerende voordeuren en garagedeuren. Hoe uw houten voordeur in een aluminium kozijn er exact uit komt te zien, bepaalt u volledig zelf. Het is bij Different Doors mogelijk om uw deuren geheel naar eigen wens te ontwerpen en produceren. Onze specialisten komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Houten voordeur in aluminium kozijn op maat

Bij Different Doors is het mogelijk om uw houten garagedeur en voordeur tot in de puntjes te ontwerpen en produceren. Wij bieden u onder andere de volgende houtsoorten; eiken, red cedar, okoumé, mahonie, merbau, padoek en merantie. Wenst u uw hout in een specifieke kleur, profiel of afwerking? Onze specialisten produceren uw houten voordeur in aluminium kozijn volledig naar eigen wensen. U kunt er bij uw voordeur voor kiezen om zijlichten te plaatsen. Deze zijlichten van HR++ glas zijn beter geïsoleerd dan regulier dubbel glas en geven een zeer mooie uitstraling.

Video

Houten garagedeur in een aluminium kozijn

Alles is mogelijk

Heeft u tussen ons ruime aanbod houtsoorten niet gevonden waar u naar op zoek bent? Of heeft u anders speciale wensen of verzoeken? Onze specialisten worden graag door u uitgedaagd, schroom dus niet om contact met ons op te nemen! De door u ontworpen voordeur en/of garagedeur wordt door onze specialisten vakkundig geplaatst.

Gerelateerde projecten
Houten voordeuren

Lees meer over onze houten voordeuren

U bent op zoek naar iets bijzonders voor uw woning? Een voordeur is het visitekaartje en iets waar u dagelijks door naar buiten en naar binnen gaat. Hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een bijzondere uitstraling. Een architectonisch modern hoogstandje dat Different Doors voor u kan verzorgen.

Meer informatie over onze houten voordeuren >

Houten voordeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten voordeuren
Houten garagedeuren