Houten sectionaalpoort -smalle latten

Different Doors plaatste in Oisterwijk deze elektrisch houten sectionaalpoort smalle latten met gevelbekleding. De latten zijn gemaakt van Russisch Lariks in kleur gegrond. De latten zijn aan de onder- en bovenzijde iets afgeschuind waardoor een subtiele en stijlvolle groef ontstaat tussen de latten. Voor een ruimtelijk beeld, lopen de latten van de sectionaalpoort in één lijn door met de gevelbekleding.

Houten sectionaalpoort: de mogelijkheden

Een houten sectionaalpoort kan ontworpen worden met smalle latten, maar evengoed met bredere panelen. Ook heeft u vrije keuze als het aankomt op materiaalkeuze of kleur. Voor andere voorbeelden kunt u deze van Meranti hout gemaakte sectionaaldeur eens bekijken of deze verticaal houten garagedeur.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een houten sectionaalpoort

Wilt u meteen weten wat Different Doors voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! We gaan razendsnel voor u aan de slag en voorzien u van een scherp voorstel. Hebt u vragen over houten sectionaaldeuren, andere deuren of wilt u iets weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Alles is mogelijk

Toch liever een andere houtsoort of uitstraling? In onze eigen tekenkamer werken we ieder project tot in fijnste details uit. Hierdoor bent u verzekerd dat uw garagedeur naadloos aansluit bij uw dromen en wensen. Zoekt u ook een houten garagedeur en wilt u deze bijvoorbeeld perfect aan laten sluiten bij de stijl van uw woning? Neem dan contact op met de specialisten van Different Doors! Samen met u gaan we aan de slag en zorgen we dat aan al uw wensen en eisen wordt voldaan.

Gerelateerde projecten
Houten garagedeuren

Lees meer over onze houten garagedeuren

Een houten garagedeur heeft karakter! Different Doors begrijpt dat als geen ander. Wij produceren alle soorten garagedeuren volledig uit hout, waarbij elke houtsoort en ieder ontwerp mogelijk is. De houten garagedeuren van Different Doors hebben diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en volledige vrijheid in uitstraling en ontwerp.

Benieuwd naar welke houten garagedeur het beste bij u past?

Houten garagedeuren

Meer inspiratie opdoen?

Bekijk andere projecten van Different Doors. Soortgelijke deuren vindt u in de categorie:

Houten garagedeuren gelijk met gevel
Horizontale houten garagedeuren